Nestručni kozmetičari opasnim zahvatom Tijani spalili pola stomaka: Htela trbušnjake, dobila opekotine!
Foto: Alo!

 

Skidanje sala za mesec dana, i to bez dana vežbanja, zvuči primamljivo, ali kada umesto trbušnjaka dobijete opekotine drugog stepena, nije vam ni do leta ni do paradiranja u kupaćem kostimu. Beograđanka Tijana K. (38) htela je bivšeg ljubavnika da iznenadi izvajanim telom, zbog čega se podvrgla kriolipolizi, ali je za 150 evra, koliko košta jedan tretman, dobila bolove, lekove i masne gaze.

Kako kaže u intimnoj ispovesti za Alo!, sada joj se vežbanje i teretana čine kao raj.

Lakši put je put do pakla

- Mislili sam da su vežbe i teretana mučenje i htela da idem lakšim putem. Umesto zgodna i izvajana, izašla sam kao spaljena nakaza - kaže na početku ispovesti.

Na lošu odluku navela ju je reklama za najnoviji tretman koji zateže telo i skida salo uz pomoć leda.

- Tretman obećava ekspresne rezultate bez ikakvog mučenja, svakim odlaskom kažu da se smanjuje obim struka po dva centimetra, ma milina jedna. Kažu: „Ide leto, što biste se cimali kada mi možemo da vam rešimo problem samo jednim tretmanom“. Ispala sam prava ovca i nasela na to - kaže ona.

Nesnosni bolovi

Zbog lakovernosti sada već skoro dve nedelje svakog drugog dana ide na previjanja, pije lekove protiv bolova i ne može da se savije.

- Sada preživljavam pakao! A oni mi kažu da preterujem. Otišla sam tamo da im pokažem šta mi se dešava, a oni ni da pokažu trunku saosećanja, a kamoli da se izvine. Stekla sam utisak da im svakog dana dolaze ljudi sa opekotinama i da su oguglali na to - kaže Tijana.

 Boli ih uvo za tužbu

Na pomen tužbe nisu se ni brecnuli.

- Kada sam videla taj bezobrazni stav, rekla sam da ću ih tužiti jer nisu dali nikakvo upozorenje da se ovo može desiti, čak ni objašnjenje da je moja koža, na primer, osetljivija niti bilo kakvo drugo opravdanje. Samo su me o’ladili. Kada sam rekla: „Očekujte tužbu“, ma nisu ni izraz lica promenili - prepričava ona.

Radni staž nije garancija

Ono što je začudilo sagovornicu Alo! jeste činjenica da je u pitanju salon koji postoji preko deset godina, a nedavno je uveo ovaj novi tretman.

- Nisam od onih koji na prvu loptu idu na sve što im se ponudi, ali očigledno da su neki odlični manipulatori jer su i mene ubedili. Uzdala sam se u tu njihovu čistu biografiju i zadovoljne klijente. Nema veće kazne od ove koju sada trpim i što na svakom koraku čujem - ako, ovce su za šišanje.

Šta je kriolipoliza

Kriolipoliza je procedura koja smanjuje masti na određenim delovima tela kroz jedinstven proces hlađenja. Ne zahteva operaciju ili oporavak, a estetičari obećavaju da ciljano uništava masne naslage ispod kože i tako oblikuje telo.

Kako objašnjavaju iz jednog prestoničkog salona koji nudi ovu uslugu, hladnoća zamrzava masne ćelije ostavljajući kožu nepovređenu, a izazivajući smrt potkožnih masnih ćelija.

- Kada zamrznute ćelije izumru, one se prirodno ispiraju iz tela. Stvar je u tome da se podešavanje temperature mora pažljivo pratiti da bi se sprečilo smrzavanje i oštećenje kože. Devojka koja je povređena verovatno je tretman radila kod nestručnog lica ili je posle tretmana možda išla u solarijum ili na sunce - objašnjavaju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
milovan

26.05.2021 08:55

I sta sada.?? Zar mi treba da saosecamo sa njima sto veruju reklamama.??!! Cim se nesto reklamira,znas da nije tako.Cilj reklame je da te nagovori.A ona lena nece da vezba,hoce da jede a bila bi mrsava.E u to moze da poveruje samo netko bez mo.ga!!!