Oglasila se i ćerka Branislava Lečića, a ovako je reagovala na stravične optužbe Danijele Štajnfeld na račun svog oca!
Foto: Pirntscreen

Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, javila se i nije imala komentar.

- Glupo pitanje s obzirom na vesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad - rekla je Ana ljubazno za Telegraf.rs.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje.

Branislav Lečić se oglasio i povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o navodnom silovanju Danijele Štajnfeld izjavio:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.

Oglasila se i ćerka Branislava Lečića, a ovako je reagovala na stravične optužbe Danijele Štajnfeld na račun svog oca!

Foto: Alo!

 

Danijela je u svom filmu "Zaceli me" ispričala i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s*ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

Povodom skandala oko Branislava Lečića i Danijele oglasila se i Mira Banjac, o tome šta je rekla pročitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading