IZMENE U JAVNOM PREVOZU OD 1. DECEMBRA Ove linije menjaju trasu u skladu sa novom organizacijom saobraćaja
Foto: Alo.rs

Trase linija javnog prevoza u naselju Zemun polje menjaju se od četvrtka, 1. decembra, u skladu sa novom organizacijom saobraćaja, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobuske linije 708 – Novi Beograd (Blok 70A) – Zemun polje i 709 – Zemun (Novi grad) – Zemun polje će saobraćati iz Kurirske ulice preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10 do Batajničkog druma 17. deo, Batajničkim drumom 17. deo i dalje preko Ulice Jurija Rakitina do Zemun polja.

Novom organizacijom linija JLPP u naselju Zemun polje i dalje je omogućena veza stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro sa Zemun poljem preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10, a takođe sa linijama BG voza preko novoizgrađenih železničkih stanica "Zemun", "Zemun polje" i "Kamendin" (preko linije br. 709).

NA ULICAMA BEOGRADA STO NOVIH VOZILA NA GAS Aleksandar Šapić obradovao građane lepim vestima (FOTO)

Do ove organizacije saobraćaja došlo je sa završetkom rekonstrukcije pruge Beograd (centar) – Stara Pazova – Novi Sad, u okviru čega je izvršena izgradnja nadvožnjaka iznad pruge i ukidanje pružnog prelaza sa Ulicom Jurija Rakitina, a na zahtev stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro za boljom prostornom pristupačnošću TC "Zemun park" i ostalim sadržajima u njegovoj zoni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading