„BEOGRADSКI NOĆNI MARКET“ - PONOVO SA VAMA NA PIJACI „КALENIĆ“
Promo

U srcu Vračara, na pijaci „Кalenić“, koja je jedan od simbola Beograda, očekuje vas veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih, ali i da osete nove ukuse i mirise. Na ovoj popularnoj manifestaciji nastupiće veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom  domaćih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko-gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na našoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića, specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market će svakako biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent, uz prisustvo di džeja Timbea, upotpuniti novi i stari muzički hitovi. 

DOĐITE DA UŽIVAMO U HRANI, MUZICI I DOBROJ ATMOSFERI!

ULAZ JE SLOBODAN

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading