OŠTRA KONKURENCIJA ZA ''NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU ZEMUNA'' Miroslav Gajić svečano otvorio izložbu i uručio plakete, nagrade i poklone autorima
Foto: privatna arhiva

 

Tako je bilo i ovog 4. novembra u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade gde je predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić svečano otvorio izložbu i uručio plakete, nagrade i poklone autorima najlepših fotografija.

''Koliko je interesovanje da se prizori i ambijenti sa cele teritorije Zemuna zabeleže objektivom, svedoči rekordan broj autora koji se prijavio na ovaj, očigledno, sve omiljeniji konkurs – više od 80. Izuzetno nas raduje što su amateri fotografi prepoznali svoju šansu i ogromnu motivaciju da pronađu taj najlepši prizor ove divne varoši. Najteže je, kao i uvek, bilo žiriju da se u tako jakoj konkurenciji odluči za najlepše'', rekao je Gajić na otvaranju izložbe.

Gradska opština Zemun je po treći put raspisala konkurs za izbor ''Najlepše fotografije Zemuna''. Komisija je na osnovu 340 prispelih fotografija od ukupno 81 autora odabrala tri najlepše. Plaketu i fotoaparat za najlepšu fotografiju osvojila je Aleksandra Ivanović, a mobilni telefon Marku Radosavljeviću i tablet za treće mesto Milinku Radosavaljeviću uručio je predsednik Skupštine GO Zemun Miroslav Gajić. Autori nagrađenih fotografija dobili su na poklon i fotomonografiju o Zemunu Đorđa Čubrila. Na izložbi je prikazano 20 fotografija koje su ušle u najuži izbor, kao i najlepša ostvarenja pobednika prethodnih konkursa.

Najlepše fotografije Zemuna građani mogu da pogledaju svakog radnog dana od 8 do 15 časova u galeriji KZM, Ulica Kosovska 9.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading