VESIĆ Saobraćaj u Bulevaru patrijarha Pavla od jutros novom trakom (FOTO) (VIDEO)
Tanjug

"Stari asfalt kojim su decenijama išla vozila od danas se uklanja i gradi nova traka bulevara sa tri saobraćajne trake. U sredini, između ovih traka, već je postavljeno 75 odsto tramvajskih šina. Tako će u narednom periodu Ulica patrijarha Pavla biti pretvorena u bulevar koji ima četiri trake", rekao je Vesić.

Naveo je da će taj bulevar od saobraćajne crne tačke, kakav je bio decenijama, postati prometna i komforna saobraćajnica. "Raspisali smo tender za izgradnju nastavka Bulevara patrijarha Pavla, od Košutnjaka do Mosta na Adi oko Topčiderskog parka", istakao je Vesić, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Prema njegovim rečima, tako će konačno stotinak hiljada građana koji žive u Rakovačkom basenu, podavalskim naseljima i na Vidikovcu imati normalan prilaz Mostu na Adi.

"Istovremeno, pošto smo ulice Save Maškovića i Crnotravsku proširili na četiri trake, sada projektujemo proširenje Borske i Ulice Pere Velimirovića na četiri trake, tako da će Banjica biti spojena sa Mostom na Adi novim koridorom od četiri trake, nešto kasnije i naselje Stepa Stepanović, a potom sve do auto-puta", rekao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading