VESIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU ONIMA KOJI SU SPALILI IGRALIŠTE U BRAĆE JERKOVIĆ: Pristojan Beograd neće se povlačiti pred ološem i huliganima! Odmah zatražena obnova
BeoInfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom obnavljanja igrališta u Braće Jerković koje su spalili huligani.

- OBNAVLjAMO SPALjENO IGRALIŠTE U BRAĆE JERKOVIĆ, JER HULIGANI NE SMEJU DA POBEDE


Tražio sam od Zelenila da odmah obnove igralište u naselju Braće Jerković koje su nedavno huligani spalili. Jutros, pre posla, obišao sam radnike koji vredno rade da bi deca ponovo imala svoje igralište.
Ova obnova Grad Beograd košta 1.2 miliona dinara i za te pare smo mogli da uredimo neko drugo igralište za decu. Ali ne dam da huligani pobede i otmu igralište deci. 
Nadam se da će ta vucibatina koja je zapalila dečije igralište brzo biti otkrivena. Pa ako je maloletna da ovih deset hiljada evra koliko će nas koštati popravka plate njegovi roditelji. Ako je huligan punoletan da plati sam štetu koju je napravio.
Pristojan Beograd neće se povlačiti pred ološem i huliganima. To im je moja poruka.
Beograd pobeđuje! - napisao je Vesić na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

09.07.2021 11:11

G. VESICU TAJ LUDAK KOME SMETAJU.IGRALISTA ZA DECU IAKO.JE PUNOLETAN JE CLAN DOMACINSTVA SA RODITELJIMA I TO DOMACINSTVO.ODGOVARA ZA SVAKOG SVOG CLANA CELOKUPNOM IMOVINOM. VAZNO JE ZBOG GENERALNE.PREVENCIJE STETU NAPLATITI.KAO.POUKU. LUDACIMA I RODITELJIMA

Zoran52

09.07.2021 22:25

Ovo mi liči na đilas-vukov podmladak i plaćenike.