Evropska unija, evropska komisija
Shuterstock
Na listu stavio i sina: Šešelj

Dejan Briza

Vojsilav Šešelj, Foto: Dejan Briza

“Obavestila sam Evropsku komisiju o Šešeljevim pretnjama, premda smatram da je Vlada Srbije trebalo prva da reaguje”, napisala je na Petir u komentaru na Tviteru Aleksandre Jerkov.

Ona je zahvalila hrvatskoj evroposlanici.

"Hvala vam poštovana Marijana. Nažalost, oni koji u Skupstini podržavaju Vladu Srbije podržali su i napade na mene danas", napisala je Jerkov.

Inače, na tvitu hrvatske evroposlanice reagovala je predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta koja je napisala “Uh, al nas uplaši”.

Komentari (2)

kiza

18.04.2018 17:09

Sada da se uputi i to odmah diplomatska nota (pisamce) i Hrvatskoj i svim clanicama EU zbog mesanja u unutrasnja pitanja drzave koja nije clan EU. A ovoj stuhi Jerkov zabraniti komunikaciju (ako zna uopste sta ta rec znaci) i lepo je poslati u lijepu njihovu na izdisaju. Pitanje da li bi je primili

Цицка

18.04.2018 18:53

Исплатите ви српски народ који сте протерали убијали и ојадили , треба да наплатимо Олују, треба да одговарате за све што сте урадили , пази како се понашају као да ништа лоше нису урадили Србима, па ви какви сте не треба да имате државу самим тим заставу , а ви из Ало мислим свака част и ви сте кукавице .