ZELENSKI POVLAČI OPASNE POTEZE Ukrajinski predsednik jednom izjavom približio svet nuklearnom ratu
Foto: EPA/SERGEY DOLZHENKO

Kako piše TAC, ukrajinski lider približava svet nuklearnom ratu. Kandidatura Kijeva za NATO pokazuje nebrigu Zelenskog za posledice njegovih akcija.

- Na prvi pogled, ovaj predlog je toliko smešan da bi se moglo pomisliti da Zelenski pravi šou kako bi se vratio svojoj staroj profesiji stendap komičara. Međutim, ovaj orkestrirani politički štos nije smešan - napisao je Devlin.

Vojislav Šešelj o zahtevu Ukrajine

 

Predsednik SRS Vojislav Šešelj kazao je za naš portal da ne veruje da će se sada NATO usuditi da primi Ukrajinu u svoje članstvo.

- Ako NATO slučajno primi Ukrajinu u svoje članstvo, to bi značilo da NATO direktno ulazi u oružani sukob sa Rusijom, a tu se NATO neće dobro provesti. To bi bila opasnost za ceo svet, ali bi evropske NATO zemlje najviše stradale. Rusija treba da nastavi sa svojom specijalnom operacijom, da oslobodi druge ruske teritorije, da ruskom narodu na tim teritorijama omogući pravo na samoopredeljenje, uključujući pravo na otcepljenje - rekao je Vojislav Šešelj.

Komentari (1)

Loading
Čovek

04.10.2022 08:21

Amerikanci i englezi u Ukrajinu dovelu ludaka na mesto predsednika,koji na sve načine hoće da izazove nuklearni rat,ludaci sa zapada vladaju