PUTIN JEDNIM POTEZOM MOŽE DA UBRZA TOK OPERACIJE U UKRAJINI "Kada pokažemo zapaljene američke tenkove..."
Foto: Alo ilustracija

Ekspert je uveren da Rusija može da promeni sadašnju situaciju i da ubrza tok specijalne operacije samo na jedan način: da zaustavi snabdevanje Ukrajinom naoružanjem sa zapada.

"Čim bilo koje vozilo ili raketni bacač pređe granicu Ukrajine, mora se odmah uništiti. To će pokazati besmislenost zaliha. To je kao da sipate vodu u sito: sipate je i ona nestaje", rekao je Baranec.

U ovom slučaju, zapadni proizvođači oružja pretrpeće ogromne gubitke, a ostale zemlje će se razočarati u izvoz NATO-a, gledajući uništavanje tenkova i artiljerijskih oruđa.

"Kada pokažemo zapaljene američke tenkove, oklopne transportere i topove na poljima, ceo svet će im se smejati. A mi ćemo uništavati sve više američkog oružja. Nemamo drugog izbora", rekao je Baranec u emisiji "Vreme će pokazati".

Rusi su morali da spreče dostavu raketnih sistema "HIMARS" koji udaraju na civilne objekte u Donbasu, rekao je juče za naš portal i predsednik SRS Vojislav Šešelj.

"Čujem da su ih dosta i uništili, ali u svakom slučaju rusko vazduhoplovstvo bi moralo da raketama srednjeg dometa gađa ključne saobraćajnice na zapadu Ukrajine i da tako prekine dostavu zapadnjačkog naoružanja i municije", konstatovao je Šešelj.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading