Miroslav Nikolić
Aleksandar Dimitrijević
Miroslav Nikolić

Aleksandar Dimitrijević

Miroslav Nikolić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jeste iskusni stručnjak poznat kao čovek od stila, ali za Niš nije spremio poseban stajling. Bleštave cipele, ili, kako sam Nikolić kaže, „moda iz San Rema”, zanimljive kombinacije, ali... Publika u „Čairu” videće popularnog Mutu u sasvim običnom izdanju.

- U Niš nosim samo jedno odelo! Razlog? Pa čim izgubiš, ideš kući, tako da nema potrebe da ponesem više - kaže za „Alo!” Nikolić.

Prva prepreka za Dinamik je Mega, a iskusni stručnjak želi da se njegovi mladi momci pokažu u što boljem svetlu.

- Realno, naše učešće je uspeh samo po sebi... Drago mi je što ćemo imati priliku da se izmerimo sa timovima sa Jadrana. Mega ima mlad tim, ali iskusniji su od nas, to je činjenica. Ti momci imaju mnogo utakmica u nogama, kako u regionalnom takmičenju, tako i u Evropi.
Borićemo se - jasan je Nikolić.

Dinamik u Nišu ima samo jedan zadatak.

- Moji momci su mladi... Naša želja je da predstavimo klub u najboljem svetlu, da ljudi vide šta mi to radimo. Za samo dve godine smo napravili veliki uspeh. Svakako će nam značiti iskustvo koje ćemo steći u Nišu.

Finale Crvene zvezde i Partizana je već viđeno.

- Realno je da se „večiti“ bore za trofej... Sve će zavisiti od sastava u kojima će stići na završni turnir. Bez obzira na činjenicu da su crno-beli slavili u poslednjem večitom derbiju, ulogu favorita bih prepustio Zvezdi - završava Nikolić.

Komentari (1)

provincija

13.02.2017 21:01

koji mladi igraci??? nadjfej-38god,fredy kimani -39god,cakarevic 29-god ??prosek godina racunajte...ima MVP druge srpske koji mu sedi cele sezone na klup,21 godi,ima momke od 18,20,god..ali,,,boljka spske kosrake,biznis,marketing isamohvale...tuznoooo...ova "mlada"ekipa ce biti verovatno "najmladja"!! tako mi negujemo talente....tuznooo...