OVAJ MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Dvadeset godina je stariji od nje, ispunjava joj svaku želju (FOTO) 01:10 Vip 0
DIDI J U NIKAD VIĐENOM IZADNJU, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE TO NA GLAVI? Pevačica na jahti pokazala sve što ima, a jednim detaljem iznenadila (FOTO) 10:35 Vip 0
"OVO JE STRAŠNO! SVI SU JAKO NELJUBAZNI" Didi J napravila haos u kineskim radnjama, rekla da odeća smrdi, a onda vikala pred svima! 20:00 Vip 0
"LJUDI U AMERICI NE ZNAJU KO JE NOVAK ĐOKOVIĆ" Didi J ostavila sve bez teksta priznanjem: "Slabo me pitaju za njega" 21:20 Vip 0
ONA JE NAŠA NAJBOGATIJA PEVAČICA! Ima vilu sa liftom, tri služavke, a jedna torba joj košta kao dva stana! (FOTO) 22:00 Vip 0
"OČEVA SMRT MI JE ZADALA NAJVEĆU ŽIVOTNU BOL" Dijana Janković o prethodnoj godini, teškim momentima i porodici 17:00 Vip 0
OVA GARDEROBA VREDI KOLIKO I STAN U CENTRU BEOGRADA Didi J otvorila vrata luks vile, pa otkrila: To sam radila samo da bih privukla pažnju! 15:55 Vip 0
GODINAMA SAM PLAKALA NA PODU! Didi Džej u Ringu zapretila drugim ženama: Okanite se mog muža! 20:00 Vip 1
PASTORAK DIDI JANKOVIĆ OSUĐEN NA 2 GODINE ZATVORA Pretukao ga je, pa seo u kola i otišao 12:46 Hronika 0
ONA JE NAŠA NAJBOGATIJA PEVAČICA: Poseduje vilu sa liftom, ima tri služavke, a jedna torba joj košta kao dva stana! (FOTO) 22:15 Vip 0
MORAĆU DA MU VRATIM SAV NOVAC! Didi J otkrila šta sve duguje biznismenu, u pitanju je ogromna svota novca! 21:26 Vip 0
DIDI J OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA BIZNISMENOM Nije mogla više da ćuti, dugo se spekulisalo da je sve prevara 21:50 Vip 0
DIDI J SA 20 GODINA STARIJIM MUŽEM NA OTVARANJU SALONA Naručila spektakularnu tortu, a onda najavila dolazak velikih svetskih zvezda (FOTO) 19:37 Vip 0
EVO KO JE ZAPRAVO MOĆNIK KOJI FINANSIRA DIDI J Krije ga i čuva od svih, 20 godina stariji, ugledni biznismen joj je pružio život na visokoj nozi! (FOTO) 23:08 Vip 0
Ermin Biberović OVAJ UTICAJNI MOĆNIK STOJI IZA DIDI J Krije ga od svih, 20 godina je stariji od nje, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO) 17:34 Vip 0
Alo/E.B. PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK DIDI J SA NASTUPA Hvalila se da je bilo čak 200.000 ljudi, prava slika je potpuno drugačija! (VIDEO) 10:31 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 18. JUL Strelcu moguća svađa, Bik da pazi u saobraćaju, jednom znaku stiže novac 19:31