RODITELJI DRŽALI ĆERKU MIRELU ZAKLJUČANA U SOBI 27 GODINA Komšije otkile jezivu tajnu, našli je u užasnom stanju: "Majka je govorila da je kidnapovana..." 09:12 Vesti 0
OTAC (53) DRŽAO DECU GODINAMA U ZATOČENIŠTVU! Mogli da obavljaju nuždu samo u određeno vreme, isplivali JEZIVI detalji slučaja 09:53 Vesti 0
HRVAT DRAGO JE 59 GODINA ŽIVEO ZATOČEN U KUĆI Na prozorima su bile rešetke - nikada nije video svetlost dana dok ONA NIJE UMRLA 18:28 Vesti 0
17 GODINA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE, PRIMLJENA U BOLNICU SA RANAMA DO KOSTIJU Porodica tvrdi da je nije držala u zatočeništvu, a evo šta kažu lekari 18:27 Vesti 0
MAJKA JE 59 GODINA DRŽALA SINA U ZATOČENIŠTVU Užas u Belom Manastiru, ni komšije nisu znale da on postoji! 21:04 Vesti 0
Mediji/Alo!/M.J. MONSTRUOZNO Majka držala devojčicu (8) zarobljenu u stanu u Nemačkoj, zadnji put bila napolju kada je imala godinu i po dana 11:11 Vesti 0
mediji/Alo/V.P: POLICIJA OTVORILA VRATA I ZATEKLA JEZIV PRIZOR Zatočen muškarac ispričao je da tu živi 40 godina! 16:32 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6