VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 10:20 Vip 0
NAŠA VODITELJKA NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI O MUŽU! Godinama ne spavaju zajedno, otkrila sve detalje: "Jezivo..." 07:00 Vip 1
ULAGALE SU U SVOJE OBRAZOVANJE Evo koje su škole završile poznate voditeljke, ona ima dve fakultetske diplome, a jedno im je svima zajedničko 16:15 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 08:40 Vip 0
OVAKO IZGLEDA STAN POZNATE VODITELJKE Samo za rasvetu pukla 200.000, kamin u dnevnoj sobi, sve vrvi od luksuza! (FOTO) 17:20 Vip 1
"NA ROĐENJU NIJE DISAO" Voditeljka prošla kroz pakao, tokom porođaja beba jedva preživela 09:00 Vip 0
"POSLAO JE POLICIJU U TRI SATA NOĆU DA ME PRIVEDU" Ovo je moćnik za koga je udata Jelena Bačić Alimpić! 09:20 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA NE SPAVA SA MUŽEM Ovo nikako nije mogla da trpi, priznala nakon toliko godina: "Jezivo je" 16:20 Vip 0
''POŠTO SAM U KLIMAKSU...'' Nekadašnja voditeljka i njen suprug godinama spavaju u odvojenim sobama, ovo nije mogla da trpi 20:40 Vip 0
"IONAKO SAM U KLIMAKSU, TO JE ZA MENE TRAUMATIČNO" Srpska voditeljka otkrila zašto ne spava sa mužem već dugi niz godina! 17:50 Vip 0
OVO JE SIN NAŠE POZNATE VODITELJKE Jelena objavila zajedničku fotografiju i javno mu se obratila, mreže gore (FOTO) 21:42 Vip 0
"MATIČAR JE BIO PIJAN" Voditeljka hitno prekinula svadbu zbog velike krađe, doživela pakao na sopstvenom venčanju 10:56 Vip 0
PROMENILA FIZIČKI IZGLED! Jelena Baćić Alimpić jednim potezom promenila lični opis! (FOTO) 12:30 Vip 1
OVO JE SIN JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ Zaprosio devojku na hrišćanski praznik, ćerkici dao prelepo ime 09:53 Vip 0
JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ JE DANAS NAJPONOSNIJA MAJKA Njena ćerka je unela radost u njihov dom, čestitke se samo nižu 11:29
N.Denda "NE INTERESUJE IH KAKO SE OSEĆATE" Jelena Bačić je bila jedna od najpoznatijih voditeljki, a sada je otkrila zbog čega su joj se mali ekrani zgadili 22:30 Vip 0
Alo/E.B. UHAPSIO JU JE MUŽ, A ONDA SE DESIO OBRT Jelena Bačić Alimpić priznala šta je bila primorana da radi kako bi preživela, a evo zašto joj je mama umalo doživela infarkt! 14:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0