LJUDI U NEVERICI Balkanca u Nemačkoj navigacija greškom odvela OVDE, region plače od smeha (VIDEO) 08:30 Razonoda 0
Balkanac otkrio kako nas varaju u prodavnicama: Na ova 4 proizvoda obratite pažnju, nikad ne biste pretpostavili kako im uspe 19:00 BIZ 0
Muke jednog Balkanca: Majka prepisala stan unuku, a sin u panici! Advokat otkriva može li da ga izbaci na ulicu 20:00 BIZ 0
Odmah su tražili da skine jednu stvar sa sebe: Balkanac otkrio kako izgleda razgovor za posao u čuvenoj kompaniji 19:00 BIZ 0
Balkanac ostao bez radne vize zbog nepromišljenog poteza: Evo šta je zabranjeno u ovoj članici EU (video) 17:00 BIZ 0
BALKANAC PLANUO ZBOG CENA NA MORU, PA OPLEO PO HRVATIMA! ''Nikad gore nije bilo...'' (VIDEO) 14:28 Vesti 0
"To više nije obećana zemlja" Balkanac posle 11 godina života u Nemačkoj otkrio zašto se vratio! 18:59 BIZ 0
SRPSKA SNAJKA IZ AFRIKE ZAPANJENA SRBIJOM "To je kod nas zabranjeno još pre 20 godina" (VIDEO) 22:01 Razonoda 0
BALKANAC SE OBRATIO BUDUĆIM GASTARBAJTERIMA: "Ne dolazi se u Nemačku sa 35 godina!" (VIDEO) 08:20 Razonoda 0
NEMA SA KIM KAFU DA POPIJE Balkanac otkriva kako izgleda život u Americi BEZ IGDE IKOGA (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
Alo.rs LEŽALA JE U LOKVI KRVI Balkanac iskasapio trudnu ženu, nožem je izbo 50 puta, mirno pozvao policiju i prijavio se 13:09 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26