"NE POSTOJI RAZLOG ZAŠTO ME JE TUKAO" Naša pevačica o nasilju koje je doživela od partnera: "Danas ne bih bila živa..." 14:30 Vip 0
MAJKA ZELENSKOG OTKRILA NJEGOVU JEZIVU TAJNU UZ DETINJSTVA: “Voleo je da se igra mašinom za mlevenje mesa!” - Danas njome MELJE UKRAJINU 06:00 Vesti 0
NE BUDITE NEPRIJATELJ DETETA Roditelji ovim ponašanjem kvare mališane, bukvalno im uništavaju budućnost 20:02
"TATU JE UBILA GRANATA, A MAMA JE UMRLA NAKON POROĐAJA" Bolna priča učesnice Elite, od rođenja je sama: "Ujak me se odrekao zbog para" 12:20 Vip 0
"PRVU BANANU SAM POJEO SA 8 GODINA" Pevač posle ilegale progovorio o teškim trenucima: "Toga nije bilo" " 09:40 Vip 0
VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA Emotivna ispovest Sanje Vučić, priznala da se i danas bori sa strahovima! 08:20 Vip 0
"SMRDELA SAM I BILA SAM MNOGO PRLJAVA" Naša pevačica doživela torturu zbog siromaštva, ispričala bolne detalje! 11:20 Vip 0
"BUDILA SAM SE VRIŠTEĆI" Draganu Mirković noćne more progonile godinama nakon teške operacije, mislili su da joj nema spasa! 23:00 Vip 0
IMAJU I DECA PROBLEME Mnogo toga im smeta, ali na ovo se najčešće žale psiholozima, ne tiče se vršnjaka 20:03
"SMRDELA SAM I BILA SAM MNOGO PRLJAVA" Naša pevačica doživela torturu zbog siromaštva, ispričala bolne detalje! 10:00 Vip 0
ŠAKO ŽIVEO U BEDI I SIROMAŠTVU U teškom trenutku se pojavio čovek koji mu je promenio život, evo o kome je reč! 06:00 Vip 0
"PIO JE I MALTRETIRAO SVE OKO SEBE, BILA SAM NEMOĆNA" Ćerka Goce Božinovske grca u suzama, otkrila potresne detalje! 11:55 Vip 0
GLEDALA SLIKE IZ DETINJSTVA, PA ZANEMELA Nije mogla da veruje šta drži u rukama kao beba 14:24 Razonoda 0
RODITELJI JE DALI NA USVAJANJE, A SESTRA TRAGIČNO PREMINULA Život Mine Kostić obeležile su jezive nesreće i nemaština 06:00 Vip 0
MRZEO JE ONO ŠTO MU JE DONELO ČITAVO BOGATSTVO Popović je samo jednom ispričao sve o tome, nacija nije znala ovaj detalj! 19:55 Vip 0
"OD PRVE ZARADE SAM KUPILA POLA TELETA" Naša pevačica progovorila o odrastanju, osmoro dece i teška priča! 12:50 Vip 0
PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Poznat je po brojnim skandalima i jedan je od najtraženijih pevača 20:15 Vip 0
MRZELA SAM SVOJU MAJKU Zorica Brunclik odrasla okružena bedom, njena ispovest ostavila je sve u šoku! 06:30 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04