SEDAM GODINA JE IŠLA KOD PSIHOTERAPEUTA, A SADA JE POČELA SA NOVOM METODOM Milena Ćeranić više ne krije: "Neki to zovu sektom, ušla sam..." 09:00 Vip 0
"BRENA ME NIJE VOLELA, PONELA SE PREMA MENI KAO NAJVEĆE ZLO" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva 07:00 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić nedavno doživeo moždani udar, a pevačica mu je poručila samo jedno! 09:20 Vip 0
PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Pobesnela, pa zaurlala na voditelja: "Šta ti nije jasno? Neću da pričam!" 07:00 Vip 0
"PRETIO MI JE SILOVANJEM" Pevačica nakon mnogo godina priznala: "Sklanjam se sve vreme, on mi prilazi" 07:55 Vip 0
"BRENA ME NIJE VOLELA, PONELA SE PREMA MENI KAO NAJVEĆE ZLO" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva 07:00 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić nedavno doživeo moždani udar, a pevačica mu je poručila samo jedno! 08:35 Vip 0
"PRETIO MI JE SILOVANJEM" Pevačica nakon mnogo godina priznala: "Sklanjam se sve vreme, on mi prilazi" 18:34 Vip 0
PROGOVORILA O OPAKOJ BOLESTI Pevačica se povukla sa estrade u jeku popularnosti, prošla je kroz pakao i imala je 43 kilograma 19:30 Vip 0
NEMANJA STEVANOVIĆ BIO ŽRTVA CRNE MAGIJE? Nakon deset godina progovorio o vezi sa Milenom Ćeranić: "Svašta mi je padalo na pamet!" 12:20 Vip 0
"BRENA ME NIJE VOLELA, PONELA SE PREMA MENI KAO NAJVEĆE ZLO" Pevačica otkrila šta joj je radila Živojinovićeva 13:28 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić bije bitku za zdravlje, a pevačica mu je nedavno poručila samo jedno! 21:22 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić je u bolnici, a pevačica mu je nedavno poručila samo jedno! 14:01 Vip 0
MILENA ĆERANIĆ ODBRUSILA ŽIKI JAKŠIĆU: "Kad lično budem čula izvinjenje za sve što su mi uradili..." 19:00 Vip 0
NASTAO MUK U STUDIJU Slavica Ćukteraš priznala u emisiji uživo da je koristila aplikaciju za upoznavanje, Milena Ceranić ostala u šoku! 18:35 Vip 0
NAKON 15 GODINA MILENA ĆERANIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA POKOJNIM SAŠOM POPOVIĆEM Javnost treba da zna istinu 17:20 Vip 0
"GREŠILA SAM, ALI SAM OČISTILA NERED" Milena Ćeranić otkrila sve o traumama, tada je napravila presek: "Oprostila sam im sve" 14:20 Vip 0
MILENA ĆERANIĆ BLISTA U BELOM! Pevačica slavi i nazdravlja, danas je za nju najvažniji dan! 13:40 Vip 0
PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Pobesnela, pa zaurlala na voditelja: "Šta ti nije jasno? Neću da pričam!" 15:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46