PEVAČ GRANDA DOŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU Zaspao za volanom, ničega se ne seća, jedva izvukao živu glavu 11:20 Vip 0
"SISTEM PLAĆANJA NA ROMSKIM SVADBAMA NIJE ISTI" Evo gde pevači ne dobijaju ni centa od bakšiša! 06:30 Vip 0
DANAS ZARAĐUJE 70.000 EVRA I UŽIVA U LUKSUZU Poznatom pevaču Saša Popović promenio život: "Plaćao mi je stan tri i po godine" 22:40 Vip 0
SA 39 POSTAO DEDA, PA OBEZBEDIO DECU DO KRAJA ŽIVOTA Pevač zaradio ogroman novac od muzike: "Kupio sam svakom detetu po stan" 14:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
SA 39 POSTAO DEDA, PA OBEZBEDIO DECU DO KRAJA ŽIVOTA Pevač zaradio ogroman novac od muzike: "Kupio sam svakom detetu po stan" 07:00 Vip 0
"KOFER JE BIO PUN PARA, SAMO EVRI SU BILI UNUTRA" Naš pevač samo za jedno veče zaradio za stan! 11:20 Vip 0
"PLAĆAO MI JE STAN TRI GODINE" Pevač otkrio detalje o Saši Popoviću koje niko nije znao: "Zavuče ruku u džep i da mi pare, ni ne gleda koliko" 12:50 Vip 0
ŽIKA NAM JE REKAO: "OVO ĆETE SAD DA VIDITE I NIKAD VIŠE" Pevač iz Zvezda Granda progovorio o takmičenju, otkrio tajne nakon mnogo godina! 21:30 Vip 0
SA 39 POSTAO DEDA, PA OBEZBEDIO DECU DO KRAJA ŽIVOTA Pevač zaradio ogroman novac od muzike: "Kupio sam svakom detetu po stan" 11:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE Pevač otkrio u kakvom je stanju: "Operisan sam da ne bih bio invalid" 13:00 Vip 0
PEVAČ GRANDA DOŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU Zaspao za volanom, ničega se ne seća, jedva izvukao živu glavu 10:50 Vip 0
NEMA NI 50 GODINA, A VEĆ IMA ČETIRI UNUČETA! Harao je Grandom, nizao hitove, a onda se povukao sa scene, evo gde je i šta radi danas 15:15 Vip 0
BIO JE OMILJEN U "ZVEZDAMA GRANDA" Predviđali su mu blistavu karijeru, a onda je nestao sa javne scene! 06:30 Vip 0
POVUKAO SE SA JAVNE SCENE Ovom pevaču su predviđali blistavu karijeru, a evo kako on danas izgleda i gde se nalazi 07:23 Vip 0
PROSLAVIO SE U ZVEZDAMA GRANDA, A ONDA PRAVIO HAOS U RIJALITIJU Cobe je odjednom nestao, a evo čime se danas bavi i kako izgleda (FOTO) 17:00 Vip 1
ŠTA DANAS RADI COBE? Slobodana su nekada svi obožavali, a sada ćete biti šokirani kada vidite gde živi i čime se bavi 15:55 Vip 0
Grand/Alo/M.K. POSTAO JE POZNAT TAKMIČENJEM U ZVEZDAMA GRANDA Slobodan Batjarević Cobe nestao je sa javne scene, a sada se odselio u Nemačku 18:30 Vip 0
Grand/Alo/N.D. "BIO SAM U VOJSCI SAMO ČETIRI DANA" Popularni pevač Zvezda Granda otkrio svoje vojno iskustvo: OVO MI JE BIO NAJVEĆI PROBLEM 09:52 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21