ZOVU JE NOVOM PRINCEZOM BAKŠIŠA! Magdalena otpevala Brenin hit, a video postao hit na Tiktoku! Svi pali u trans! (VIDEO) 13:32 Vip 0
SRCE KAŽE JEDNO, RAZUM DRUGO! Mlada Magdalena Vračić oduševljava i publiku i kolege! Vetar u leđa su joj među prvima dali Prija i Sloba Radanović! 11:00 Vip 0
KAKVA BOMBA! Ovakvu Magdalenu još niste videli: Provokacija u crvenim čarapicama i ogrtaču 14:38 Vip 0
DANAS JE NIKO NE BI PREPOZNAO! Takmičila se u Pinkovim zvezdicama, israsla u pravu lepoticu, a tek kad čujete kako peva ovaj Darin hit! 00:15 Vip 0
DA LI SE SEĆATE MAGDALENE IZ PINKOVIH ZVEZDICA? Ova devojčica danas kida kako peva, obožavaju je na privatnim proslavama, a tek da vidite u kakvu je lepoticu izrasla 15:32 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. VRATILA SE SA IZNENAĐENJEM Magdalena je svojim talentom oduševila čitav region pre 6 godina, a sada je opet tu! (VIDEO) 19:03 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0