SVEKRVA JE PRED GOSTIMA REKLA DA SAM SPONZORUŠA Moj verenik je ćutao, a ja sam joj vratila milo za drago! 12:29
OSTAVILA SAM SVE, USELILA SE U GARSONJERU, SA JEDNIM KOFEROM Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine 16:31
ŠOKANTAN EKSPERIMENT KOJI JE UŠAO U ISTORIJU Muškarac od 200 kila godinu dana bio na EKSTREMNOM načinu ishrane - ljudi gledaju njegove fotografije i krste se! 14:30 Razonoda 0
"MOJ SIN IMA 9 GODINA I PLAŠIM SE DA ĆE NAS UBITI DOK SPAVAMO“ Ispovest majke troje dece gora je od horor filma 17:05
BANKA IZBACILA DEKU (94) NA ULICU Pozvali policajca da ga uhapsi, a on uradio nešto što ih je posramilo 13:47 Razonoda 0
ČUVALA SAM UNUKE GODINAMA, A ONDA ME JE ĆERKA OTERALA S KUĆNOG PRAGA "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem" 20:23
IZA GLAMURA I LUKSUZA KRIJE SE TAJNA On 21 godinu stariji, jedva joj do ramena, a nije joj potreban njegov novac — o čemu se radi? 22:11
"DOLAZIĆU KAD HOĆU DA VIDIM MOJE DETE!“Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama 09:25
OD PREVARE DO BANKROTA Konobarici napravio dete dok mu se žena porađala, bio u zatvoru, sad uživa sa 23 godine mlađom! 12:50
"ČIM JE JOVO UMRO, BILO MI JE JASNO" Milena je preživela pakao kada je ostala bez muža, a svekrva doliva ulje na vatru 09:29
Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za svaku reč 21:48
IZBACILA SAM SVEKRVU IZ KUĆE I NE KAJEM SE! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa! 18:55
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
UMRO SIN POZNATE GLUMICE U 31. godini iznenada izgubio život, njegova dobra dela će živeti zauvek 14:36