BANKA IZBACILA DEKU (94) NA ULICU Pozvali policajca da ga uhapsi, a on uradio nešto što ih je posramilo 13:47 Razonoda 0
ČUVALA SAM UNUKE GODINAMA, A ONDA ME JE ĆERKA OTERALA S KUĆNOG PRAGA "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem" 20:23
IZA GLAMURA I LUKSUZA KRIJE SE TAJNA On 21 godinu stariji, jedva joj do ramena, a nije joj potreban njegov novac — o čemu se radi? 22:11
"DOLAZIĆU KAD HOĆU DA VIDIM MOJE DETE!“Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama 09:25
OD PREVARE DO BANKROTA Konobarici napravio dete dok mu se žena porađala, bio u zatvoru, sad uživa sa 23 godine mlađom! 12:50
"ČIM JE JOVO UMRO, BILO MI JE JASNO" Milena je preživela pakao kada je ostala bez muža, a svekrva doliva ulje na vatru 09:29
Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za svaku reč 21:48
IZBACILA SAM SVEKRVU IZ KUĆE I NE KAJEM SE! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa! 18:55
PIRS BROSNAN VIDEO SINA POSLE 20 GODINA Dirljiv susret je sve raznežio, a razlog odvojenosti rastužio 19:52
SVEKRVA ZAKUKALA NA SAV GLAS: “Snaja mi je uništila sina, radi sve ženske poslove, moram da ga spasim!“ 18:26
POTRESNA PRIČA Umrla majci na rukama sa 32 godine, a ona je sahranila i legla u krevet sa zetom 14:59 Razonoda 0
ZATEKAO PORUKU BIVŠEG STANARA NA VRATIMA Mislio je da je to samo obična cedulja, ali onda je pročitao rečenicu koja ledi krv 14:44 Razonoda 0
BOGATAŠ (79) TRAŽI MLADU ŽENU DA MU RODI SINA Zbog spiska zahteva mu se svi smeju, a sada ga stigla i karma! 09:30
ANĐU SU SAHRANILE KOMŠIJE Muž je nije voleo, deca su je zaboravila, umrla od tuge – sama i napuštena 17:48
UDALA SE ZA STARIJEG MILIJARDERA, ALI OSTALA PRAZNIH RUKU Nije ni slutila šta je čekalo nakon njegove smrti 14:48
IZABELA ROSELINI PROGOVORILA O NASILJU U BRAKU “Bilo je zastrašujuće, lomio je sve u sobi od besa!” 15:28
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1