PORODICA BRUSA VILISA DONELA ODLUKU KOJA JE OSTAVILA BEZ TEKSTA Odlučili se za najteži korak do sada 15:24
TEŠKO BOLESNI BRUS VILIS IZAŠAO IZ KUĆE Slike kidaju dušu, pogotovo kad su ljudi shvatili ko je sa njim 14:59
SVI GA ZNATE KAO BRUSA VILISA, ALI TO MU NIJE PRAVO IME Gde je rođen slavni glumac i ko su mu roditelji? 10:50
STANJE POZNATOG GLUMCA SVE LOŠIJE Jedva prepoznaje članove porodice, supruga preuzela ulogu negovatelja 12:35 Vip 0
BRUS VIŠE NIJE SA NAMA! Supruga čuvenog glumca ispričala sve o najtežoj odluci u svom životu i slomiće vam srce 14:21
ZDRAVLJE BRUSA VILISA SE POGORŠAVA Mozak mu otkazuje, ne može više sam, stručnjaci ga neprekidno čuvaju 19:21
BRUS VILIS ZABORAVIO DA JE HOLIVUDSKA ZVEZDA Šokantno svedočenje prijatelja: "Gleda svoje filmove i ne zna da je njegovo lice na ekranu" 14:45 Vip 0
FILM "ŠESTO ČULO" JE PROMENIO ISTORIJU KINEMATOGRAFIJE Sam kraj filma jedan je od najšokantnijih ikada snimljenih 16:30 Razonoda 0
NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA DEMENTNOG BRUSA VILISA LOMI SRCA Jedan detalj je posebno tužan - oslikava tešku sudbinu glumačkog velikana 20:08
PORAŽAVAJUĆI DETALJI O STANJU BRUSA VILISA Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi 21:47
POZNATI GLUMAC OSTAO BEZ MOGUĆNOSTI GOVORA Pogoršalo mu se stanje, od njega ostala samo senka (FOTO) 12:25 Vip 0
"TO JE NAJTRAGIČNIJE U CELOM SLUČAJU" Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo 20:46
BRUS VILIS PROSLAVIO 70. ROĐENDAN Teško bolestan glumac zakoračio u osmu deceniju, ove slike su rasplakale ceo svet 11:06
NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE BRUSA VILISA RASPLAKALE SVET Bolest polako pobeđuje, Demi Mur smogla snage da kaže samo jedno 10:50 Vip 0
NEOČEKIVANA BOLEST PROMENILA SVE Jedna uloga mu je obeležila život, dirljiva poruka ćerke Brusa Vilisa 11:28
SUPRUGA BRUSA VILISA OGLASILA SE POVODOM NJIHOVE 17. GODIŠNJICE BRAKA Njene reči su svakog rasplakale, a evo šta je poručila 17:29
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26