U AUTOBUSU br 56 ZAPEVALI PESME O KOSOVU: Putnici PLAKALI od oduševljenja zbog ovih mladića (VIDEO) 11:10 Vesti 0
HAOS U GRADSKOM PREVOZU Devojka skinula čizmu, podigla nogu i zbog onoga što je uradila jedni su povraćali, a drugi je dizali u nebesa 11:28
OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI Scena iz 77-ice ostavila ljude bez teksta, "neke žene baš umeju sa muškarcima" 17:00 Razonoda 0
OVO JOŠ NIJE VIĐENO Scena iz gradskog autobusa zaprepastila sve, da li je moguće da i dalje vozi 10:18 Razonoda 0
MOŽE LI OVO I U SRBIJI Uradiš 20 čučnjeva i cele nedelje besplatno se voziš gradskim prevozom 10:56 Razonoda 0
U NEDELJU SE MENJAJU TRASE GRADSKOG PREVOZA Detaljan spisak autobusa koji menjaju trasu zbog sportske manifestacije 15:06 Vesti 0
U AUTOBUSU BROJ 27, NEKI FINI LJUDI Čovek u radničkom odelu seo pored žene, pa se izvinio, njen odgovor se prepričava 13:36 Razonoda 1
OTPUŠTEN IZ BOLNICE, PA UMRO U GRADSKOM PREVOZU Vranjanac (55) na putu do glavne autobuske stanice preminuo 13:45 Hronika 0
8 AUTOBUSKIH LINIJA MENJA TRASE Preusmeravaju se i neki tramvaji, evo dokle će to da traje 18:16 Vesti 0
MOLIM LJUDE DA GLADNI NE ULAZE U GSP Vozač 65 izbacio putnike, žene se onesvestile u 511, mreže gore zbog prevoza 15:40 Razonoda 0
NOVA PRAVILA ZA PRIVATNE PREVOZNIKE Na tri stvari nulta tolerancija, a kazne "najveće moguće" 15:06 Vesti 0
APLIKACIJA "BEOGRAD PLUS" POČELA SA RADOM Detaljno uputstvo, platite gradski prevoz i pronađite lokaciju vozila (FOTO) 07:38 Vesti 0
USKORO ĆEMO MOĆI DA VIDIMO KAD DOLAZI AUTOBUS Zna se kad će biti gotova aplikacija za gradski prevoz u Beogradu 22:26 Vesti 0
Dragana B.Jevđić "BELI" SE NE MOGU PREVARITI Počela intenzivna kontrola karata u gradskom prevozu, izrečeno 540 kazni 15:42 Vesti 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ONI NE MORAJU DA BRINU, SAMO TREBA DA SE RADUJU 2026. GODINI 3 horoskopska znaka će se opariti u prvoj polovini januara, doživeće finansijski procvat 13:32