BUKVALNO JE UNIŠTILA KOSU Nikol Kidman ne može da prežali ovu grešku, ženama očitala strogu lekciju 18:00
NIKADA SE NISU ZAJEDNO POJAVILI NA VELIKOM PLATNU, MADA SU TO MNOGI PRIŽELJKIVALI Nikol Kidman konačno otkrila zašto nikad nije htela da snima sa mužem 12:50 Razonoda 0
TOM KRUZ POMENUO NIKOL KIDMAN POSLE 23 GODINE decenijama nije izustio ni reč o bivšoj ženi, ovo je sve iznenadilo 06:30 Vip 0
ZATEGNUTA KAO PRAĆKA, ŽENA BUKVALNO GRMI Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije 13:35
NIKOL KIDMAN OTKRILA SVOJE NAJDRAŽE FILMOVE Ovim glumicama se divila pokušavajući da ih nadmaši 23:40 Razonoda 0
SKROZ DRUGA ŽENA, OVO NISMO OČEKIVALI Nikol Kidman iznenadila najnovijom transformacijom, odrekla se duge plave kose 17:05
OVO JE ĆERKA NIKOL KIDMAN Prada joj prišla na nedelji mode u Parizu, ona otkrila da su školski hodnici idealni su za trening hodanja na pisti! 23:05 Vip 0
VATRENA PLAVUŠA OPET GORI Nikol Kidman u nikad moćnijoj ulozi, žene u Srbiji jedva čekaju da pogledaju ovaj film 10:27
OBUKLA ZAVESU Nikol Kidman prošetala u šokantnoj haljini, ne zna se šta je gore, boja ili detalji, ovo je strašno 20:00
ĆERKE NE ŽELE DA ME GLEDAJU U TAKVOM STANJU Deca Nikol Kidman odbijaju da vide majčin film koji obiluje intimnim scenama sa 30 godina mlađim frajerom 19:45
NIKOL KIDMAN PRED MASOM LJUDI "RASULA SE U KOMADE" Glumica je nedavno imala smrtni slučaj u porodici, a svoje suze ni sada nije mogla da zadrži 16:51
NIKOL KIDMAN JEDAN DETALJ NA SVOM TELU KRIJE KAO ZMIJA NOGE Ljudi su šokirani kad su videli šta je bilo u pitanju 22:17
,,IMALA SAM MODRICE PO TELU" Nikol Kidman je zbog ovoga potpuno istraumirana, život glumice više nikada neće biti isti 19:02
NIKOL KIDMAN REŠILA DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA Donela drastičnu odluku, a tiče se njene burne prošlosti 15:47
NIKOL KIDMAN BI SPALILA OVU FOTOGRAFIJU DA MOŽE Isplivala njena fotka iz 2001. godine, a mnogi smatraju da ima veze sa Tomom Kruzom 18:50
POTPUNO SE SLOMILA, BUDI SE U SUZAMA NOĆIMA Nikol Kidman ogolila dušu, nikada niko je nije video ovako ranjivu 20:30
"JEDVA SAM IZDRŽAO SNIMANJE SA NJOM" Mladi glumac progovorio o saradnji sa Nikol Kidman, a zbog ovoga ga je sramota 11:52
"TOLIKO SAM BILA UZBUĐENA DA SU MORALI DA PREKINU SNIMANJE" Nikol Kidman o ulozi u filmu koji obiluje intimnim scenama 14:39
Celi svet gleda u snimak koji kruži internetom, evo šta se desilo između Selme Hajek i Nikol Kidman: Izgleda da je nije gurnula, ili ipak jeste? 10:50
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
BESNE SUKOBI NA BLIKOM ISTOKU, A PAKAO TEK KREĆE? Preti se upotrebom novog smrtonosnog oružja! 14:49 >> 23:40 Vesti 0