"RAZVELI SMO SE" Pevač ovo izgovorio u emisiji, supruga skočila kao oparena: "Molim? Napuštam emisiju, muka mi je više!" 11:00 Vip 0
PEVAČ PREVARIO SUPRUGU Nakon 33 godine braka priznala: "Uhvatila sam ga u stanu kod ljubavnice i čupala je za kosu" 09:40 Vip 0
RAZVEO SE NAŠ POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak: "Muka mi je više" 14:30 Vip 0
RAZVEO SE NAŠ POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak: "Muka mi je više" 12:20 Vip 0
PEVAČ PREVARIO SUPRUGU Nakon 33 godine braka priznala: "Uhvatila sam ga u stanu kod ljubavnice i čupala je za kosu" 09:10 Vip 0
RAZVEO SE NAŠ POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak, ovome se niko nije nadao: "Muka mi je više" 07:40 Vip 0
"UHVATILA SAM GA U STANU KOD LJUBAVNICE I POČUPALA JE ZA KOSU" Nakon 33 godine braka pevačica otkrila: "Nije hteo da mi prizna" 22:45 Vip 1
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak, ovome se niko nije nadao! 18:00 Vip 0
"NE MOŽETE DA SE ODBRANITE OD MUŠKARCA KOJI VAS ŠUTIRA I UDARA PESNICAMA" Natalija Trik Fx pretrpela stravično nasilje! 07:00 Vip 0
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak, ovome se niko nije nadao! 17:15 Vip 0
POZNATI ESTRADNI PAR SE POSVAĐAO U EMISIJI UŽIVO Svi su mislili da im je brak idealan, a u studiju nastao haos: "Vrišti i urla na mene" 16:40 Vip 0
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da im je brak idealan, ovome se niko nije nadao! 14:10 Vip 0
"ŠTA PRIČAŠ TO?! DOVIĐENJA, PRIJATNO!" Skandal u emisiji, bračni par se posvađao pred kamerama, pevačica bacila burmu! 12:00 Vip 0
"NJEGOV NESTANAK JE VELIKA TRAGEDIJA, BIO NAM JE ČLAN PORODICE" Pevač van sebe nakon strašnog gubitka: "Ostao sam bez oca, majke i mlađeg brata, ali..." 10:40 Vip 0
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da im je brak idealan, ovome se niko nije nadao! 07:20 Vip 0
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da im je brak idealan, ovome se niko nije nadao! 22:40 Vip 0
"TUKAO ME JE, ŠUTIRAO..." Natalija Trik FX pretrpela jezivo nasilje, pa hospitalizovana: Vrištala sam , ubiće me! 22:40 Vip 0
ŠOKIRAO PRIZNANJEM O RAZVODU! Sani Trik FX otkrio istinu o braku: "Neke stvari moraju da se dese da nas ojačaju" 17:40 Vip 0
RAZVEO SE POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da im je brak idealan, ovome se niko nije nadao! 13:40 Vip 0
TO JE FARSA SA NJEGOVE STRANE, NJEGA MI JE ŽAO Popularni pevač dao svoj su o Gastozu i Anđeli, pa spomenuo i njenju prošlost 14:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46