SAJFER UPUCAO SAM SEBE NAKON SVAĐE SA SUPRUGOM? Obrt u slučaju repera, ovo su novi detalji 10:40 Vip 0
ODRŽAO NASTUP NA ŠTAKAMA! Sajfer prvi put u javnosti nakon pucnjave: ''Publiko, neće ispaštati zbog ovoga'' (VIDEO) 19:29 Vip 0
"NISAM DRUKARA" Sajferova prva izjava za Alo! nakon pucnjave: "Neću nikoga prijaviti, policija neka radi svoj posao" 22:30 Vip 0
UPUCAN, A SADA POKAZAO RANU OD METKA Reper se prvi put oglasio nakon što je završio na intenzivnoj: "Na nastup ću doći na nosilima" (FOTO) 21:30 Vip 0
OBRT U SLUČAJU PUCNJAVE U SARAJEVU Sajfer nije bio meta napadača, stiglo zvanično saopštenje policije 12:50 Vip 0
EVO ŠTA SE DESILO U SARAJEVU PRE NEGO ŠTO JE UPUCAN REPER Pretnje počele da stižu pre dve nedelje i to nije sve 19:43 Vip 0
OTKRIVAMO U KAKVOM JE STANJU REPER UPUCAN U SARAJEVU Izgubio je mnogo krvi, zna se i gde je završio metak 16:52 Vip 1
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
"SARAJEVO JE MALO, NEĆU DA KAŽU DA JE PUŠTENA BEZ LANCA'' Sajfer o poverenju u suprugu, izazvao lavinu komentara 20:40 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
NAKON SKANDALA ZBOG RAZVODA SVE PRIZNAO! Pevač (32) se javno obratio ženi: "Moj si život i ubistvo..." 18:15 Vip 0
ČOBANE, NE MOŽEŠ TAKO SA MOJOM ŽENOM! Isplivali detalji svađe Sajfera i policije, zbog ovoga je uhapšen 22:20 Vip 0
PSOVKE NAKON HAPŠENJA Oglasio se poznati bosanski reper, evo zbog čega je zadržan u policiji 10:56 Vip 0
REPERA POLICIJA DOVELA NA NASTUP Otkrio detalje: Stavili su me u auto, uključili rotaciju i... 22:43 Vip 0
KARLEUŠA GA ŽESTOKO VREĐALA, A SADA NASTUPAJU Skandal neviđenih razmera, otkriveno sa kojim reperom će Jelena deliti binu! 09:10 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0