SOFIJA JE PONOVO TRUDNA! Manekenka se tek porodila, a sada opet deli najlepše vesti, pogledajte ovu sliku 09:30
STIGLA PRINOVA Sofija Riči rodila prvo dete, podelila neodoljivu sliku, a ime koje je izabrala će vas oduševiti! 13:05
,,TORBA VEĆA OD MOJE KUĆE" Trudna Sofija Riči potvrdila status modne ikone, 2 detalja su učinila da zablista 10:40
OTKRILA ČEGA SE ,,JAKO PLAŠI" NAKON POROĐAJA Sofija Riči je u 7. mesecu i samo jedno joj je na pameti 20:53
,,TIHI LUKSUZ" PLUS BEBICA Trudna Sofija Riči pozirala sa mužem na Nedelji mode u Njujorku, uvek elegantna i odmerena 15:42
ZDRAVO TRUDNICE LEPOTICE! Sofija Riči zablistala na zabavi pre dodela Gremi nagrada, pridružio joj se i budući tata 18:42
TRUDNICA IZAŠLA U GRAD Sofija Riči uslikana u preslatkom zelenom kombinezonu, ponosi se blagoslovenim stanjem 18:39
OBJAVILA NAJRADOSNIJE VESTI Sofija Riči, jedna od najpopularnijih influenserki je trudna, a evo kog je pola beba 10:49
GLASINE SU TAČNE? Sofija Riči prošetala u modernom širokom kaputu, svi se klade da ispod njega krije "mini iznenađenje" 17:19
STARI TREND JE OPET AKTUELAN Korektor za punije usne po uzoru na Sofiju Riči zavladao bjuti scenom 14:23
JEDNOSTAVNA, A ŠIK Frizura kakvu nosi Sofija Riči je najpopularnija ove jeseni, napravi se za minut, a odlično pristaje baš svima 12:20
"OVO JE TRAUMA" Sofija Riči vratila najgori bjuti trend, po prvi put žene preispituju njen ukus 13:31
NJEN STAJLING ZASENIO JE IZBOR OBUĆE Baletanke Sofije Riči su sve što vam treba za prelazni period 17:56
ZALIZANA PUNĐA SOFIJE RIČI JE NOV BJUTI TREND Stilizuje se u tri koraka, a izgledaćete glamurozno 12:27
TRI LETNJA STAJLINGA SOFIJE RIČI Popularna trendseterka kao inspiracija za autfite, izgledajte kao milion dolara 14:48
BALETANKE SOFIJE RIČI ZALUDELE MODNI SVET Idealne za prelazni period i lako se kombinuju uz sve 18:56
PUNĐA PO UZORU NA SOFIJU RIČI JE GLAVNI HIT OVOG LETA Praktična, lako se stilizuje, a deluje tako šik 15:44
Naj žena SOFIJA RIČI IMA MILIONE, ALI OBOŽAVA MASKARU OD 700 DINARA Izbor bogate naslednice je iznenadio mnoge 22:25
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46