NEVIĐENI SKANDAL U PINKOVIM ZVEZDAMA! Desingerica odbrusio Zorici Brunclik, ona van sebe: "Završila sam" 09:20 Vip 0
"NIJE PEVAČ" Katarina Grujić brutalno ponizila Desingericu, urnisala ga potpuno: "On je preformer" 23:30 Vip 0
NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Desingerica se oglasio nakon što je Zorica Brunclik prekinula snimanje Pinkovih Zvezda 12:39 Vip 0
ALO PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Zvezde ujedinjene u željama, pogledajte šta su nam poručili: "Srećno punoletstvo, ostanite najtiražniji i najčitaniji" (VIDEO) 15:15 Vip 0
"ŠTA RADITE U KREVETU, SLAŽETE CIGLE?" Desingerica usred emisije ponizio starletu, nakon priznanja da joj se dečko bavi građevinom 18:55 Vip 0
UDARIO NAJNIŽE! Bosanas i Viki Miljković ušli u klinč, pale teške reči, čak se i Karleuša držala po strani 17:40 Vip 0
"NE ZNAŠ DA PEVAŠ, NEĆU DA MI TI BUDEŠ MENTOR" Takmičar žestoko ponizio Desingericu: "Za mene nisi pevač" 09:55 Vip 0
DESINGERICA I KARLEUŠA SE KLADILI U 1.000 EVRA U studiju nastao muk, a evo ko je ostao bez novca! 22:35 Vip 0
VEĆ SU POČELI DA SE PROVOCIRAJU! Desingerica poludeo zbog Karleušine objave na Instagramu (FOTO) 19:20 Vip 0
POZNATI REPER HVATAO ZA VRAT JELENU KARLEUŠU Napeta situacija u centru Beograda: "Spasite me, molim vas" (VIDEO) 13:00 Vip 1
"ŠTA IMAŠ OD KNJIGA, BRE? ONE SU ZA POTPALU!" Desingerica udario na kolege u Pinkovim zvezdama, prvog dana je nastao haos! 22:30 Vip 2
JAGNJE NA KOLCU USRED NASTUPA! Desingerica nadmašio i svoja očekivanja, počeo da komada meso nasred scene (FOTO) 09:59 Vip 0
PLJUNUO U PALAČINKU, PA DAO MOMKU IZ PUBLIKE DA POJEDE Desingerica zgrozio javnost novim potezom: "Ovo je baš gadno" 12:25 Vip 0
HAOS U NAJAVI! Desingerica potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, objavljeno na dan velikog finala Elite - evo o čemu se radi (VIDEO) 19:59 Vip 0
"ČUJEM DA JE KOLEGAMA LOŠE" Desingerica raskrinkao pravu istinu o pevačima i prevari supruge 19:15 Vip 0
NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Desingerica je skandal majstor, ali ovom potezu se niko nije nadao (FOTO) 19:00 Vip 0
NAJAVIO HAOS I DOSAD NEŠTO NEVIĐENO! Prvo oglašavanje Desingerice nakon vesti da će biti u žiriju u "Pinkovim zvezdama" 08:20 Vip 0
"JURIĆU MALOLETNICE" Šokantno priznanje Desingerice, a onda potkačio Vendi: "Zbog nje sam imao ozbiljan razgovor kod kuće" 21:20 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46