MAJKU SMESTIO U DOM, A ŽENI PREPISAO SVE ŠTO IMA! Pevač 20 godina mlađoj supruzi ostavio svu imovinu: "Volim je najviše na svetu" 14:10 Vip 0
NA VASKRS SE DESILO ČUDO Majka Milana Miloševića se probudila iz kome, prizor iz bolnice raznežio sve: "Mama je ipak pobedila" 09:15 Vip 0
TUGA NA DAN VASKRSA U DOMU VODITELJA PINKA Praznik dočekao rastrojen, zaključao se u kući: "Ubija me ova agonija" 15:20 Vip 0
"MALO JE OSLABILA" Majka Milana Miloševića se probudila iz kome, evo u kakvom je zdravstvenom stanju! 23:15 Vip 0
SANJA, MAJKA TROJE DECE ISPRIČALA BOLNU PRIČU "Rodila sam ih, sve im dala, a sada me se stide jer sam iz Bosne" 15:26
PRVO OGLAŠAVANJE BIVŠE ŽENE BANETA MOJIĆEVIĆA Nakon jezivih tvrdnji otkrila da prolazi kroz pakao, ovo su detalji! 12:00 Vip 0
BANE MOJIĆEVIĆ ZANEMEO NAKON PRIČE O ZLOSTAVLJANJU Za Alo! o bivšoj imao da kaže samo jedno: "Taj njen postupak..." 11:45 Vip 0
OSVANUO NAJTEŽI DAN ZA MILANA MILOŠEVIĆA Voditelj otkazao sve, trenutno ima samo jednu želju 11:35 Vip 0
SOPSTVENA PORODICA ILI ŽIVOT SA MAJKOM? Ne može da odluči na koju će stranu, živi u porodičnoj kući, evo zašto nema hrabrosti da je napusti 21:27
MAJKA TANJE SAVIĆ OTVORILA DUŠU Otkrila šta misli o izabraniku njene ćerke, na pitanje o njemu imala da kaže samo jedno! 22:50 Vip 0
MAJKA ZANEMELA U PRODAVNICI Nepoznati starac je prišao njenom sinu, zbog onog što je uradio, briznula je u plač! 17:00 Razonoda 0
E, MOJA STAMENA Svaku paru zarađenu u Švajcarskoj ulagala u kuću u Srbiji, a deca joj zadala poslednji udarac 16:55 Razonoda 0
"NIKADA MI NIJE BILO TEŽE, VIŠE NEĆU UZETI MIKROFON U RUKE" Miroslav Ilić slomljen nakon smrti 19:30 Vip 0
JECA NA SAV GLAS, NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE Majka našeg voditelja došla na grob sina, jedva stoji na nogama (VIDEO) 16:55 Vip 0
NIKOLETA JE BILA POTPUNO ZDRAVA MAJKA Kobna bolest se u tren oka ušunjala u njeno telo i počinila nezamisliv horor 17:07
MAJKA MILANA MILOŠEVIĆA PRIKLJUČENA NA APARATE Voditelj van sebe: "Zna se kakav je ishod..." 18:30 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15