Matora i Anita
Foto: Alo/Printscreen

Bivše supružnice, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, sinoć su odgovarale na pitanja novinara.

One su se, između ostalog, dotakle i teme novca. 

- Matora, za vreme pauze su mi stigle poruke oko toga da li je moguće da ste Anita i ti potrošile više od 80.000 evra? - upitao je novinar.

- Moguće je. Takva sam i glupa sam. Trošila sam ja i mnogo više i brže na veće gluposti - rekla je Matora.

Matora i Anita

Printscreen

 

- Da li ti možda nije palo na pamet da roditeljima daš te pare koje si zaradila, umesto što si tako trošila? - upitao je novinar.

- Moji su takvi, ne žele da uzimaju novac od mene jer smatraju da dok su živi ne treba da uzimaju od mene. Ovde se priča o tome da moja kuća nema fasadu, što je laž. Što se tiče Anite, ona me nije terala da trošim novac na nju, već sam ja želela da zajedno trošimo pare - rekla je Matora.

- Mnogi pričaju da li je normalnije da ti koja si ušla tada skoro u Matorin živiot trošiš toliku svotu novca, a da njena drugarica ne sme da uzme 50.000 evra? - upitao je voditelj.

Jovana Tomić Matora

Printskrin/Youtube

 

"Njena majka nije imala pare da plati račun"

- Prvo, nismo potrošile 80.000 evra. Drugo, njena drugarica je potrošila 50.000, umesto da je platila Matorine račune, a posle njena majka nije imala pare da plati račun u Lidlu. Rekla sam da neću od Matore da trošim ni na venčanje, već sam joj prepustila da sve bude njena odluka - rekla je Anita u emisiji na Pinku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading