TEST OD 3 SEKUNDE OTKRIVA VISOK HOLESTEROL Ako vam se ovo pojavi na nozi, odmah idite kod lekara! 19:07
OBARA HOLESTEROL BRŽE NEGO LEKOVI! Doktor tvrdi da je ova biljka čudo za regulisanje masnoće u krvi 08:32
HOLESTEROL NE RASTE OD SLANINE I JAJA Skače i od ove 2 stvari koje su smrt za jetru i gomilaju masnoću 10:46
DA LI JEDETE OVAJ ORAŠASTI PLOD? Doktor tvrdi da snižava holesterol i smanjuje rizik od infarkta! 11:24
SNIŽAVA HOLESTEROL I DRŽI VAS SITIM SATIMA Zaboravljena namirnica od 140 dinara čini čuda za zdravlje! 08:00
STARA TAJNA NEMAČKIH DOMAĆICA Ovaj prirodni sirup piju zbog masnoće u arterijama i visokog pritiska 08:09
SRBI GA ČESTO JEDU, A TO JE NAJGORE MESO KOJE MOŽEMO UNETI U SEBE Prepuno je holesterola i soli, razara srce i goji 11:26
JELO KOJE SNIŽAVA HOLESTEROL Srbi ga jedu svakog dana, a nisu ni svesni koliko je dobro za srce! 11:15
HOLESTEROL NIKAD NE DOBIJATE IZ HRANE Dr Čubrilo otkrio kako očistiti organizam i spasiti jetru i creva 14:32
IDEALNA ZA MRŠAVLJENJE Žitarica koju skoro niko ne jede čisti telo, reguliše pritisak i snižava holesterol 11:56
JAJA NA LOŠEM GLASU, A NE KVARE KRVNU SLIKU KAO ŠTO SE PRIČA Evo koje namirnice koje jedete za doručak su kobne za holesterol 19:00
PIJETE CEĐENI SOK OD POMORANDŽE ZA DORUČAK? Otkrijte kako utiče na holesterol i zašto je pulpa bitna 08:21
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09