ŠEF NATO IZNEO APOKALIPTIČNO PREDVIĐANJE  "Postoji mogućnost totalnog rata protiv Rusije" (VIDEO)
Foto: Shutterstock

"Živimo ne samo u opasnijem svetu već i u nepredvidivijem svetu. Živimo u svetu u kome se u Evropi vodi rat i sa vojnim operacijama značajnih razmera", rekao je Stoltenberg. 

"Istovremeno, znamo da bi se situacija mogla pogoršati ako se ovo pretvori u totalni rat između Rusije i NATO-a. U tom slučaju ćemo videti smrt i razaranje na nivou koji je mnogo, mnogo gori od onoga što vidimo u Ukrajini. “, zaključio je Stoltenberg.

 

 

 

Podsetimo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još na početku sukoba upozorio da je ovako nešto veoma moguće i vrlo verovatno. 

Tada je citirao reči pojedinih ljudi koji su objašnjavali kako je počeo Prvi svetski rat i koji su pričali kako su svi mislili da do njega neće doći da ga niko nije hteo ali da su se u jednom trenutku suprotstavljene stran našle u situaciji dva voza koja ne mogu da zakoče a idu velikom brzinom u susret jedan drugom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srecko

30.06.2022 17:08

Jel to hoce NATO da komanduje celom svetu?Da li vi iz NATO mislite da ce ostale zemlje kao Kina,Indija,Pakistan,Iran,Severna Koreja da gledaju sta radite,al za vas je samo Rusija dovoljna.

Razbojnici

02.07.2022 15:57

Naucili da rade sta hoce I kome god hoce,