HLADAN TUŠ ZA PUTINA Iz Vašingtona stigla poruka koja ledi krv u žilama (VIDEO)
Foto: EPA/Alo ilustracija

On je šaljivo sugerisao da se „nikada neće pomiriti“ sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Državni sekretar je, naime, u obraćanju pred maturantima Univerzitet Džordžtaun citirao reči pesme američke pevačice Tejlor Svift, u šali nagoveštavajući da Sjedinjene Američke Države možda neće resetovati odnose sa ruskim rukovodstvom.

STRAŠNA TAJNA O RAKETI "SARMAT" ISPLIVALA NA VIDELO Ne zove je NATO bez razloga "Satana-2" (VIDEO)

„Zaista, Tejlor Svift je nastupila na ceremoniji dodele diploma na Univerzitetu u Njujorku. Nažalost, moj tim mi nije dozvolio da ponesem gitaru ovde kako bih odsvirao pesmu 'We are never ever getting back together' (Nikada se nećemo pomiriti) i posvetio je predsedniku Putinu“, rekao je Blinken, nakon čega su usledili smeh i aplauzi maturanata.

 

On je dodao i da su članovi njegovog tima sugerisali da bi takav potez bio „nediplomatski“ i da bi predstavljao provokaciju.

"RUSIJA IMA PAKLEN PLAN" Putin navodno želi da Evropa gladuje, a sa Zapada tvrde da će to uraditi na specijalan način

Podsetimo, brojne zapadne zemlje uvele su nove sankcije Moskvi nakon što je Rusija pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini.

RUSIJA O ULASKU NATO SNAGA U UKRAJINU Ta pretpostavka je fantastična, mi možemo da odbijemo bilo koju neprijateljsku silu

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je kao odgovor na sankcije Vašingtona, Moskva zabranila ulazak u Rusiju američkom predsedniku Džozefu Bajdenu i 12 američkih zvaničnika, među kojima i američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu.

Sve o ratu u Ukrajini možete pronaći u našem BLOGU UŽIVO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vladimir

22.05.2022 14:36

I ne treba jer i Rusi isto misle, a studenti "ispranog mozga" možda i neće dočekati tvoje godine ako ovako nastavite!

Ja

23.05.2022 09:44

I vas će stići kazna, ubrzo! Naneli ste mnogima boli....