OVO JE PRELOMNI TRENUTAK U RAZVOJU ČOVEČANSTVA Putin menja tok istorije
Alo! Ilustracija

“Mi razumemo sve: kakav period sada preživljava naša zemlja, Evropa, pa i ceo svet. Ovo je prelomna etapa u istorijskom razvoju civilizacije. I bez obzira na sve poteškoće, ruska diplomatija će nastaviti da kontinuirano i čvrsto brani nacionalne interese Rusije na međunarodnoj areni, čini sve što je potrebno kako bi zaštitila živote, čast, bezbednost ruskih građana i naših sunarodnika u inostranstvu”, istakao je Lavrov na sednici komisije glavnog odbora partije “Jedinstvena Rusija” za međunarodnu saradnju i podršku sunarodnicima u inostranstvu.

Lavrov je istakao kako smatra da upravo veću samostalnost i odbranu svoje istine i svog legitimnog mesta na svetskoj areni od Ruske Federacije očekuju i mnogobrojni prijatelji i istomišljenici Rusije, koji i čine većinu članova međunarodne zajednice.

Možete nas pratiti i na našem Telegram kanalu Alonovine

“I, naravno, danas, kao što sam već rekao, podrška naših aktivnosti na svetskoj sceni od strane ključnih političkih snaga Rusije jasno odražava jedinstvo ruskog društva u ovom, bez preterivanja, prelomnom periodu svetske istorije”, naglasio je ruski diplomata.

Odbor “Jedinstvene Rusije” za međunarodnu saradnju i podršku sunarodnicima u inostranstvu bavi se realizacijom spoljnopolitičkog odseka narodnog programa partije, a njegova aktivnost se tiče međuparlamentarne saradnje, migracione politike, poštovanja prava doseljenika iz Rusije u druge zemlje i očuvanja njihovog kulturnog identiteta.

Sve najnovije informacije o ruskoj operaciji u Ukrajini pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Božidar

28.03.2022 20:28

To Putine! Ljudski život za sve ili nikoga!

Djordije Cvarkov

30.03.2022 02:36

Ne menja on tok, već vraća svet u normalu.