PUTIN ZBUNIO VAŠINGTON Svetski rat bi Rusiji naneo štetu, ali Amerika više ne bi postojala - Hiljadu godina ništa ne bi raslo...
Alo! Ilustracija /J.V.

- Hiljadu godina ništa ne bi raslo na američkoj zemlji - uveren je Kedmi.

PUTIN ZBUNIO VAŠINGTON Svetski rat bi Rusiji naneo štetu, ali Amerika više ne bi postojala - Hiljadu godina ništa ne bi raslo...

Foto: Printscreen

 

 

On je siguran da rukovodstvo SAD neće odustati od politike usmerene na konfrontaciju sa Rusijom. Kedmi veruje da je to u velikoj meri posledica nespremnosti SAD da prihvate kraj ere unipolarnog sveta, u kome su Amerikanci imali mesto hegemona.

Kedmi smatra da je Vašington svestan da će rat sa Rusijom dovesti do poraza SAD, ali da istovremeno nastavlja da pokušava da održi svetsku dominaciju.

- Ako rat počne, onda Vašington iz njega neće moći da izađe kao pobednik - rekao je Kedmi.

Jakov Kedmi je primetio da je Rusija, čiji je lider Vladimir Putin, zauzela lukavu stratešku poziciju i tako zbunila SAD.

Dakle, uprkos histeriji oko „invazije“ na Ukrajinu i pretnji „najstrožim sankcijama u istoriji“, Moskva ignoriše sve to i ne odstupa od zahteva za bezbednosnim garancijama.

Kedmi je ponovio svoj stav da neće biti ruske invazije na Ukrajinu.Ipak, kada je u pitanju rat u Ukrajini, upozorava da SAD pripremaju najpodlu provokaciju na ukrajinskoj teritoriji, koja bi nanela ogromnu štetu Moskvi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Koji moj

21.02.2022 14:08

Nisu u pitanju amerikanci vec Englezi jer oni se pitaju i u Usai u australiji pa bi i u Evropi