AMERIKA DRHTI U STRAHU OD PUTINA Ovo se nije desilo od Drugog svetskog rata
Tanjug/Ap

Resursi za praćenje izveštavaju da je trenutno najmanje 10 vazdušno-desantnih aviona Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uključeno u transport osoblja i vojske Oružanih snaga Rusije iz Centralnog vojnog okruga do zapadnih granica.

KO DIRA BIKA DOBIJE ROGOVE Putin je primoran da pokaže Zapadu kako će se OVO završiti za njih

Posmatrači primećuju da je ovo veoma slično isporuci posada za opremu koja je obavljena u blizini ukrajinske granice od početka 2021. godine.

Istovremeno, američki list The Washington Post objavio je, pozivajući se na informacije zvaničnika sadašnje američke administracije, da Ruska Federacija „ubrzava pripreme za invaziju velikih razmera“ – Moskva je skoro spremna za „napad“.

PUTINOVO "NJET" ZAPADU Kremlj eskalirao situaciju i povukao ovaj potez

Kao rezultat toga, „Kijev će pasti za dva dana“, a vlada Ukrajine – „biće obezglavljena“. Najmanje 50.000 ljudi će biti ubijeno. U Ukrajini će početi haos koji će se razviti u grandioznu humanitarnu krizu. Poplava od 5 miliona izbeglica će se sliti u Evropu.

RUSIJA ĆE NAS UNIŠTITI JER VERUJEMO U OVA ČETIRI MITA Američki strateg se oglasio i PODIGAO UZBUNU!

Vašington pretpostavlja da će „neizbežna ruska invazija“ biti najveća kopnena ofanziva u Evropi od Drugog svetskog rata. Posle toga, postojeći svetski poredak (hegemonija SAD) može biti narušen.

Zbog toga, rekao je američki list Financial Times, odlaganje nuklearnih vežbi u Rusiji, dogodiće se zbog situacije oko Ukrajine. Tako Zapad nastavlja aktivno da raspiruje histeriju oko „ruske invazije na ukrajinsku zemlju“ koju je sam izmislio.

RUSIJA ĆE NAS UNIŠTITI JER VERUJEMO U OVA ČETIRI MITA Američki strateg se oglasio i PODIGAO UZBUNU!

U Rusiji sumnjaju da NATO blok gura Kijev na agresiju u Donbasu, kako bi, pod izgovorom ruske intervencije na strani LNR i DNR, započeo rat sa Moskvom. Stoga se Rusi pripremaju za odbranu, jačajući svoju zapadnu granicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading