STRAVIČAN ZLOČIN Ovo je čovek koji je ubio svoje troje dece u Zagrebu(FOTO)
instagram/društvene mreže

Finansijski konsultant, magistar i vlasnik konsultantske kuće koji je radio za neke od najvećih evropskih firmi i to na vodećim pozicijama, ugušio je noćas posle ponoći svoje troje dece - blizančiće od 7 godina, dečaka i devojčicu, i mlađeg sinčića od samo 4 godine, pa pokušao hicem da presudi i sebi ali je preživeo posle čega je hitno prevezen u bolnicu.

Kako saznaju hrvatski mediji, decu je ugušio Hakarl Kopic, austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu.Kako se može naći na internetu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora i pet godina kao šef međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, sedam godina je radio na liderskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u firmama Alcatel Austria i AKG Acoustics.

BIZARNA PORUKA

Zagrebački mediji navode i da je otac troje dece sinoć oko ponoći ostavio čudan status na Fejsbuku iz kojeg je moglo da se nasluti da bi nešto moglo da se desi.

On je oko ponoći navodno napisao sledeće: "Zbogom svima..." te naveo kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke.

Naveo je kako je u poslednjih godinu i po dana pokušavao da se vrati na posao, pominjao je "braću iz masonske lože" koja nisu htela da mu pomognu...

STRAVIČAN ZLOČIN Ovo je čovek koji je ubio svoje troje dece u Zagrebu(FOTO)

instagram/društvene mreže

 

 

- Zbogom svima. Odlazim jer ne mogu više. Ljubav mog života me je napustila jer je moja bivša žena bila loša prema njoj i jer nemam novca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i po dana nije me vratilo na posao, čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da pomognu, na kraju se nisu ni javljali na telefon. Samo su moji prijatelji i moj brat pokušali da mi pomognu. Ali sada sam došao do kraja. Zbogom - napisao je u bizarnom statusu.

Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, roditelji ubijene dece su razvedeni i deca je trebalo da provedu vikend sa ocem.

Komšije zatečene stravičnim zločinom

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile sa tri sprata i potkrovljem nije poznato, ali policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četverogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Policajci su oca omamljenog pronašli u stanu i odveli na lečenje u bolnicu Sestara milosrdnica.

Nekolicina stanara okolnih zgrada ostala je zatečena dolaskom policije i Hitne pomoći u njihov miran kvart u gluvo doba noći.

- Znam samo da ga je supruga ostavila i otišla sa troje dečice, ispričala je jedna komšinica za "Jutarnji list".

- Ugasiti vlastitoj deci život zbog bolesne ljubomore i ega, očito da se napakosti supruzi, je nešto najodvratnije što jedno ljudsko biće može da učini - kazao je drugi komšija.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
vaki granicar JNA

25.09.2021 13:05

izdali te ljudi su kvarljiva roba .

Slavoka

25.09.2021 15:18

Bolesnik.Sta su djeca kriva ako te ostavila cura i sto si ostao bez para?