ZBOGOM SVIMA, NAPISAO OTAC IZ ZAGREBA I UBIO SVOJE TROJE DECE Čudan status na Fejsbuku naslutio zlo i motiv zločina!
Printscreen

 Zagrepčane je prvo vikend jutro dočekalo sa vešću o stravičnom porodičnom zločinu koji se dogodio u naselju Mlinovi.

Prema prvim i zasad još nezvaničnim informacijama, te pisanju zagrebačkih medija, finansijski konsultant, magistar i vlasnik konsultantske kuće koji je radio za neke od najvećih evropskih firmi i to na vodećim pozicijama, ugušio je noćas posle ponoći svoje troje dece - blizančiće od 7 godina, dečaka i devojčicu, i mlađeg sinčića od samo 4 godine, pa pokušao hicem da presudi i sebi ali je preživeo posle čega je hitno prevezen u bolnicu.

Misterija u čitavoj priči jeste ko je prijavio zločin noćas oko dva časa jer je to zasad nepoznato a komšijama je bilo čudno kako se hitna pomoć tako brzo pojavila posle pucnja koji su čuli kad je otac navodno pucao u sebe. To budi sumnju da je na mestu zločina mogao biti još neko.

Međutim, zagrebački mediji navode i da je otac troje dece sinoć oko ponoći ostavio čudan status na Fejsbuku iz kojeg je moglo da se nasluti da bi nešto moglo da se desi.

On je oko ponoći navodno napisao sledeće: "Zbogom svima..." te naveo kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke.

Inače, on i supruga, majka dece, razvedeni su. Decu je ugušio u potkrovlju vile u kojoj je živeo, mlađeg sinčića u spavaćoj a blizance - dečaka i devojčicu od 7 godina u dnevnom boravku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading