MNOGI ĆE GA ZBOG OVOG ZAMRZETI Draško Stanivuković na Dan srpskog jedinstva izazvao potres sa obe strane Drine
Foto: Printscreen

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ištičući da su veze Srbije i Republike Srpske neraskidive i nikad snažnije.

Stanivuković, za koga su se neprijatelji srpskog naroda nadali će raditi protiv interesa Republike Srpske, zbog svojih reči, sve više pokazuje da jedinstvo Srba preko Drine neće biti slomljeno.


- U danima kada slavimo jedinstvo srpskog naroda, slobodu i nacionalnu zastavu, možemo biti ponosni na veze koje Republika Srpska i Srbija imaju, koje su neraskidive i čini se nikad snažnije - naveo je Stanivuković u čestitki.

Granice, kaže, za nas predstavljaju samo linije u atlasu, a ono što duboko povezuje naš narod sa obe strane Drine jeste bogata tradicija, vera, jezik, pismo, ali i herojska istorija na koju možemo biti ponosni.

- Danas želim svim Srbima da čestitam ovaj za nas važan dan, pogotovo našem narodu u rasejanju. Zajedno treba da pošaljemo poruku jedinstva i ne smemo dozvoliti da nas neki dele na male i velike Srbe, na one koji su ostali i one koji su otišli u svet ''trbuhom za kruhom'' - poručio je Stanivuković.


Dodao je da duboko veruje da će doći vremena kada će oni koji prave duboke podele između našeg naroda otići u prošlost.

- Republika Srpska i Srbija su jedno, danas, sutra i zauvek. Srećan nam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave - poručio je Stanivuković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading