NOVO UŽAS LETOVANJE U HRVATSKOJ Žena napala devojke zbog ležaljki - Ovo je moja plaža! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji provodi godišnji odmor u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsbuku snimak na kom se vidi da ga verbalno napada žena zbog toga što je pomerio ležaljke njenih gostiju s plaže.

 

 

 

Vidno iznervirana, nastavila je vređati, a potom je šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Hrvatski mediji pišu da je to Lucija Vlahović, na Braču poznata kao Smojina grofica jer je u njen dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

- Neko je ovde silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k'o cigani. Tamo je gradska plaža - rekla je i pokazala prema drugoj plaži, prenose "Novosti".

- Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je videti, da ga pljunem, ko je to uradio - nastavlja ona.

Potom se javlja Rajh i kaže da je on to uradio.

- Pa kako se usudite? - pita ga ona.

- Zašto? - odgovara on pitaje, na šta žena počinje vikati.

- To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu... Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo zbog takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite - viče.

- Ali ovo vam je državno dobro - odgovara Rajh.

- Nemojte mi dirati ležaljke. Ne biste smeli, da imate morala, ni biti tu - nastavlja viku žena i naprasno odlazi, te usput šutne kutiju pice i limenku piva.

Komentari (1)

Loading