TI SI NAŠ HEROJ! U Srebrenici osvanuli plakati s likom generala Mladića, odbačen Inckov sramni zakon!
Foto: Printscreen

Jutros su u Srebrenici osvanuli plakati s likom generala Vojske Republike Srpske, Ratka Mladića, uz poruku "Ti si naš heroj!".

Sve ovo se dešava nakon što je Milorad Dodik skupa s opozicijom doneo odluku da bojkotuje rad državnih institucija i osopori odluke visokog predstavnika Valentina Incka.

TI SI NAŠ HEROJ! U Srebrenici osvanuli plakati s likom generala Mladića, odbačen Inckov sramni zakon!

Foto: Printscreen

 

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da se Inckovo nametanje odbacuje kao ništavno i da od danas srpski politički predstavnici u zajedničkim institucijama neće učestvovati u radu i odlučivanju dok se ne vidi na koji način se suprostaviti ovome i obezbediti mehanizam da više nema nametanja.

Predsednica Republike Željka Cvijanović rekla je da su dva zakonska rešenja koja će biti upućena u parlamentarnu proceduru izuzetno važna i da su rezultat dogovora lidera svih parlamentarnih stranaka sa sedištem u Srpskoj.

Podsetimo, predstavnici parlamentarnih stranaka u Republici Srpskoj saopštili su juče da neće učestvovati u odlučivanju na državnom nivou i odbacili su odluke visokog predstavnika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
JA

27.07.2021 12:42

Hvala Bogu da ste konačno izrekli istinu. On jeste heroj

MM

27.07.2021 13:29

Generalu Ratko Mladiću ti di naš HEROJ!