SRĐAN JEREMIĆ "16. maj dan za promene u Vukovaru i Trpinji"
Privatna arhiva

 

Kandidat za zamenika župana Vukovarsko-sremske županije Srđan Jeremic danas je imao niz aktivnosti u predstavljanju svog i stranackog izbornog programa za predstojeće lokalne izbore. U popodnevnim satima u drustvu Dušana Jeckova predsednika županijske organizacije SDSS VSŽ boravio je u Banovcima, naselju u opštini Nijemci.

U razgovoru sa stranačkim aktivistima upoznat je sa mnogim problemima Srba u ovom mestu te istakao da su izbori prilika da SDSS osvajanjem jednog mesta u Opštinskom veću Nijemci krene u rešavanje upravo tih pitanja. Oslonac su i dosad imali u SDSS na lokalnoj razini, ali i na nivou Hrvatske.

U obnovi lokalnog pravoslavnog hrama i drugih infrastrukturnih projekata, SDSS je pružao punu podršku meštanima što će nastaviti i u buduće. Nakon Banovaca Srdjan Jeremić učestvovao je i na edukativnom skupu u organizaciji Udruženja žena iz okoline Vukovara. Srdjan Jeremić kandidat za dožupana je istakao “Moramo da svi izadjemo na izbore 16. maja kako bi smo kroz izbor kandidata SDSS-a stvorili bazu koja će biti osnov za dalje rešavanje problema srpske zajednice.

Celu kampanju ističem, a ponoviću i večeras prioriteti ostaju Vukovar i Trpinja. Ove dve opštine su od najvećeg značaja za jedinstvenu srpsku politiku u Vukovarsko-sremskoj županiji. Ne smemo rasipati glasove SDSS, jer smo mi jedina opcija kod Srba koja može izneti promene” istakao je Jeremić. Srdjan Jeremić tokom veceri obratio se i na instruktivnom sastanku stranačnim aktivistima kako bi svi zajedno podržali kandidaturu SDSS-ova Miloša Miodragovića, za načelnika opštine Trpinja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading