SERIJSKI UBICA HARA RIMOM?! Stanovnici Večnog grada u strahu zbog jezivih zločina
Tanjug/Ap

Prvo je čuvar zgrade u četvrti Prati na stepeništu na drugom spratu pronašao telo žene. Policija je ubrzo stigla i ušla u stan pored, gde je pronađen još jedan leš, pa se odmah posumnjalo na ubistva. Otkriveno je da su obe žrtve Kineskinje za koje se veruje da su se bavile prostitucijom, piše „Corijere dela sera“. Prva žrtva imala je 42 godine, a druga, koja je pronađena u stanu, svega 25. Kako se navodi, starija je upravljala „salonom za masažu“, u kojem je radila mlađa žrtva.

Interesantno je da niko od stanara zgrade nije čuo ništa sumnjivo, pa čak ni oni koji žive na spratu na kom su pronađene žrtve.

Policija je zbog toga uzela snimke sa nadzornih kamera na trgu Klodio kao i iz obližnjih ulica, ne bi li se otkrilo ko je sve ulazio u zgradu u vreme kada se pretpostavlja da su se desila ubistva, te da li se radi o jednom ili više počinilaca.

Svega nešto manje od sat vremena kasnije, takođe u jednom stanu na trgu Klodio, pronađen je leš treće žene, Kolumbijke Marte Kastano Tores (65), koja je u prvi mah pogrešno identifikovana kao transrodna osoba. Ona je bila eskort dama, a njeno telo s ubodnim ranama pronađeno je na krevetu. Policiju je obavestila njena sestra s kojom je delila stan, koja je i pronašla telo. Kako je sestra rekla u policiji, Marta je počela da se bavi prostitucijom ne bi li mogla da izdržava ćerku. Prijatelj žrtve potvrdio je policiji da je Marta čekala mušteriju kada je ubijena.

S obzirom na to da su u veoma kratkom vremena na istom području otkrivena tri ženska tela, policija je odmah spojila istrage zbog sumnje da bi moglo da se radi o serijskom ubici. Ubistva povezuje i oružje, pošto je korišćen nož duge oštrice, ali drugi detalji nisu saopšteni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading