RUSKE RAKETE PALE NA POLJSKU (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

Poljski premijer sazvao je hitan sastanak vladinog Komiteta za bezbednost i odbranu, saopštio je njegov portparol.

U selu Prževodov na poljskoj strani poljsko-ukrajinske granice u popodnevnim satima dogodila se eksplozija, a prema prvim informacijama dve osobe su poginule.

Poljski portali pišu da su na licu mesta vojska i policija, ali još uvek nije poznat uzrok eksplozije. Radio Lublin kaže da su dve osobe poginule. Incident se dogodio u 15.40 časova.

Neki poljski mediji javili su da je do eksplozije došlo nakon pada projektila. Ova vest nije potvrđena.

- Dve zalutale rakete pale su u grad Przevodov u pokrajini Lublin na granici sa Ukrajinom. Udarili su u sušare za žito. Dve osobe su poginule. Na licu mesta su policija, tužilaštvo i vojska - nezvanično je preneo Radio ZET.

 

 

- Pojavile su se informacije da je premijer Poljske sazvao hitan bezbednosni sastanak nakon što su dve ruske rakete navodno pale u Pševodov, poljski grad 100 km od ukrajinskog grada Lavova. Prijavljeno je da su dve osobe poginule - napisao je Anton Gerašenko, savetnik ministar unutrašnjih poslova Ukrajine.

RUSI KRENULI U SVEOPŠTI RAKETNI NAPAD Nakon kijeva, ovi gradovi na udaru (VIDEO)

Podsetimo, danas popodne se dogodio jedan od najjačih ruskih raketnih napada na ukrajinske gradove. Napadnuti su Kijev, Harkov, Lavov i mnogi drugi gradovi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading