SNIMAK ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Vibratori napravili haos na međunarodnom autoputu! (VIDEO)
Printscreen

Nesreća se dogodila u sredu kada su se sudarili manji i veći kamion sa prikolicom.

TV stanica je poslala helikopter u vazduh da snimi rasuti teret, koji, prema nezavisnom novinskom sajtu iz Oklahome The Lost Ogle, nije bio daleko od „glavnog centra za distribuciju proizvoda za odrasle”.

Iako iz video snimka nije bilo jasno šta je u kutijama, veb lokacija je rekla da „to sigurno izgleda kao gomila kutija vibratora i lubrikanata po auto-putu“.

Činilo se da uvećane slike prikazuju obrise dilda ili „lažnog falusa“ sa strane kutija, sugeriše australijski Dejli telegraf pošto su vesti o izlivanju u Oklahomi zainteresovale i mnoge svetske medije.

Pilot helikoptera Nevs9 i voditelj Džim Gardner je u međuvremenu nagovestio sadržaj tereta u nezgodnom intervjuu sa voditeljkom Lejsi Loveri, koja je pitala: „Šta on tamo nosi? Možeš li nam reći šta je po putu?"

Odgovarajući nakon dugog ćutanja, gospodin Gardner je odgovorio: „Pa, ne baš, možda vi možete reći... Ne mogu reći. Dobra stvar je što vozač nije povređen, ali ima mnogo stvari na putu."

Nastavio je: „Šta god da je, biće potrebno neko vreme da se očisti."

Navodno je autoput bio zatvoren nekoliko sati jer su ekipe iz Oklahoma Highvai Patrol radile na čišćenju izlivanja, prenosi Nevs9.

U međuvremenu, na Tviteru je video snimak posledica sudara pregledan više od 3,9 miliona puta, dok se desetine hiljada komentara i šala odnose na sadržaj za odrasle koji je ispao iz kamiona.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading