POKUŠAJ UBISTVA U CAZINU, KORISTILI VOJNIČKU PUŠKU Optužena dva mlađa muškarca iz Bihaća
Foto: RINA

Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona podiglo je optužnicu protiv Muharema Majstorovića (22) zbog pokušaja ubistva i Aldina Majstorovića (19) zbog pomaganja i nedozvoljenog držanja oružja.

Optuženima se stavlja na teret da su se 4. aprila 2022. godine, oko 23 časa, vozili automobilom kroz zaseok Dabinovac u opštini Cazin, iz kojeg je Muharem Majstorović pucao vojnom puškom M48, koju je ranije pripremio Aldin Majstorović, prema automobilu u kojem su se nalazila dve osobe s namerom da ih usmrti.

Oštećeni, koji su prijatelji osoba s kojima je Muharem Majstorović imao loše odnose, su tom prilikom zadobili lake telesne povrede u vidu prostrelnih rana i povreda zbog razbijanja stakla na automobilu saopšteno je iz Tužilaštva u USK, prenose mediji.

Istraga Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona provedena u ovom predmetu je dovela do prikupljanja iskaza 13 svjedoka, kao i više materijalnih dokaza. Osnovanost optužnice naročito je potvrđena provedenim medicinskim, balističkim, biološkim i hemijskim veštačenjem, prenose mediji.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading