PALE BRAZILKE U ŠIBENIKU! Objavljen cenovnik seksualnih usluga
Foto: Alo/ilustracija

Portalu Šibenik.in javio se vlasnik apartmana kom je jedna gošća bila sumnjiva. Rekao je da je već čuo da su neke Brazilke u Šibeniku, a na veb stranici koja reklamira eskort usluge uspeo je da pronađe fotografije svoje gošće. O svemu je odmah obavestio policiju koja je saopštila da je upoznata sa ovim slučajem.

Ispostavilo se da nije jedini i da Šibeničani znaju i šta se događa a zaju i za stranicu na kojoj se oglašavaju njihove usluge.

Ako je verovati oglasu, u Šibeniku se nalaze njih četiri, kodnih imena Pietra, Liza, Patricija i Karen, imaju od 20 do 24 godine i u oglasu se potencijalnim klijentima predstavljaju uz par rečenica, gradom u kojem se nalaze i, naravno, cenovnikom.

Lokalna policija upoznata je sa situacijom i prati stanje, rekao je portparol PU šibensko-kninske Šime Pavić koji je dodao da organizovane prostitucije nema, u smislu da određena osoba u sklopu trgovine ljudima prisiljava pojedine osobe na prostituciju ili da zbog zarade vrbuje pojedine osobe da se za nju bave prostitucijom.

Istraga je sprovedena nad tri devojke poreklom iz Brazila i protiv njih su podnete prekršajne prijave. Njima je odmah uručeno i rešenje kojim se zahteva da u roku od nedelju dana napuste teritoriju Hrvatske.

U međuvremenu je u javnosti isplivao i navodni cenovnik u kom se tvrdi da su one svoje usluge nudile za 200 do 300 evra po satu, dok su "ekstra" usluge dodatno naplaćivale.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading