Dan srpskog jedinstva samo za Dodikove ljude!
Foto: AP

U Bijeljini bi u četvrtak trebalo da bude svečano obeležavanje Dana srpskog jedinstva i narodne zastave, koji je prošle godine ustanovljen na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tom događaju, kako je najavljeno, prisustvovaće lideri Srbije i Republike Srpske, kao i funkcioneri SNSD-a sa nivoa BiH.

Ana Brnabić o Evroprajdu - Alo.rs

Istog dana biće ozvaničen početak radova na izgradnji deonice autoputa Beograd – Sarajevo, odnosno od Rače do Bijeljine, koju će finansirati Srbija.

U organizaciju pomenute svečanosti uključen je i Kabinet predsednika Republike Srpske, dok je lokalna vlast u gradu Bijeljina, koju predvodi gradonačelnik Ljubiša Petrović iz SDS-a, isključena iz svih dešavanja.

Takođe, BN TV je uskraćena dozvola Kabineta predsednika Republike Srpske za direktan prenos ceremonije. Postavlja se pitanje kakav je to Dan srpskog jedinstva i narodne zastave, ako se iz te svečanosti unapred isključe oni koji svakodnevno pozivaju na srpsko jedinstvo, odnosno oni koji imaju drugačiji pogled na stvari od režima, kao i demantujući medije, koji su imali nameru da prenose sve događaje na televiziji uživo.

Ne razumem albanski, ali ovo "Hvala Vuče" razumem (FOTO) - Alo.rs

Čega se Dodikov režim plaši i zašto zabranjuje sve što im nije po volji?! Ovo je samo dokaz da je režim u haosu i da postoji ogroman strah od gubitka izbora i da su mišljenja da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sačuvati njihov poljuljani rejting u narodu, ako se pojavi na toj ceremoniji.

 Podsetimo, u Republici Srpskoj je predizborna kampanja i da je atmosfera uzavrela i da režim u Banjaluci na svoj način pokušava da manipulacijama ostane na vlasti, kao i prethodnih godina.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading