"ODMAH U ZATVOR" Sraman snimak terapeutkunje koja BRANI PEDOFILE obišao svet, ljudi besni ne mogu da veruju šta govori! (VIDEO)
Printscreen

Licencirani se*sualni terapeut i savetnik Miranda Galbrit, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavila video u kojem se čini da brani pedofile!

Galbrat je objasnila da „većina ljudi“ pravi „netačne pretpostavke“ o pedofilima i da te pretpostavke „stvaraju štetu već marginalizovanoj populaciji“.

- Izraz pedofil prešao je od dijagnostičke oznake do osuđujuće, štetne uvrede koju bacamo na ljude kako bismo im naudili ili ih oklevetali - insistira Galbrit u videu.

Galbritova skandalozno brani pedofile kao ljude koji nisu „izabrali” da ih privlače deca i tinejdžeri.

U završnim rečenicama, ona zaključuje kako obezbeđuje resurse za pedofile kako bi pronašli podršku zajednice.

Ovo kontroverzno izlaganje našlo se na meti oprečnih komentara na društvenim mrežama, pa su se mnoge oglasile mnoge žene i majke, koje osuđuju izjavu istaknute Mirande Galbrit, i apeluju da ovakvo stanje ne sme da postane normalno!

- Kaže manjina, umesto deca! - 

- U zatvor! - 

- Prekinite sa ovim! - samo su neki od komentara.

Ovaj skaradni snimak burno je propraćen i kod nas, pa se na Instagramu mogu pročitati komentari u kojima se naglašava da nam sledi normalizacija bolesti uma, kao i to da deca ne mogu da se zaštite sama, već da je to dužnost nas odraslih!

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading