BAJDEN PONOVO POBRKAO LONČIĆE! Američki predsednik nije znao sa kim razgovara
EPA/SARAH SILBIGER

Nedavno, svet je bio šokiran kada se pojavila vest da je osoba koja veoma liči na Vitalija Klička prevarila gradonačelnike Berlina, Madrida i Beča pomoću "dipfejk" tehnologije. Gradonačelnici nekoliko evropskih prestonica mislili su da razgovaraju za prvim čovekom Kijeva, a ispostavilo se da je u pitanju bio prevarant.

Međutim, u četvrtak na samitu Severnoatlanske alijanse, predsednik Bajden je razgovarao sa pravim Kličkom, ali je pogrešio.

BAJDEN NAPUSTIO SAMIT G7 Neočekivan potez američkog predsednika ostavio sve u šoku

Mlađi brat Vladimir oglasio se povodom te situacije i naveo kako mu se često dešava da ga ljudi pomešaju sa starijim bratom.

- Često me brkaju sa gradonačelnikom Kijeva. Moram ponovo da naglasim: To nisam ja. Tako je bilo i sa Džoom Bajdenom. Mislio je da sam Vitalij - rekao je Kličko u intervjuu za nemačko izdanje "BILD-a".

Bajden se često nalazi u nezgodnim situacijama. Ranije je pogrešio tokom razgovora sa španskim premijerom Pedrom Sančezom i nazvao NATO pretnjom za Sjedinjene Države. On je takođe greškom nazvao Ukrajinu Irakom. Tokom jednog od svojih govora, američki predsednik je pomešao i Švedsku i Švajcarsku.

Komentari (0)

Loading