OPET SE TRPA GDE NE TREBA Anđelina Džoli došla da lešinari i po Ukrajini, a onda se začuo zvuk Putinovih bombardera - bežala je kao oparena!
Foto: Ilustracija

Glumica, koja je svojevremeno imala problema sa konzumiranjem narkotika, nikada nije posetila naselja u Donbasu za vreme sukoba, ali je zato pohitala u Ukrajinu čim je podrška vlastima u Kijevu postala popularna na zapadu.

Međutim, ovo nije jedini primer licemernog i politikantskog ponašanja bivše supruge Bred Pita.

Ona je takođe uplakana posetila i Potočare i plakala za žrtvama zločina u Srebrenici, ali je zaboravila da ode u Bratunac u kom su srpske žrtve (među kojima i deca) koje su prethodno ubili zločinci Nasera Orića.

Ona je takođe snimila i film "U zemlji krvi i meda", za koga se kazalo da je "lišen bilo kakvih umetničkih kvaliteta". Film je doživeo debakl u očima publike, pa na IMDB-u ima bednu ocenu 4,6/10. 

Pokojni glumac Nebojša Glogovac odbio je da učestvuje u ovom filmu, objasnivši da se radi o propagandi protiv srpskog naroda.

- Nikako ne bih voleo da igram u priči u kojoj je samo jedan narod kriv, i lud, i krvoločan, a svi drugi su divni i male mace, bez obzira na to o kom narodu je reč - objasnio je svojevremeno Nebojša Glogovac za "Novosti".

Lažne suze na Balkanu joj nisu uspele i nije poznato šta je glumica dobila za "lešinarenje" nad balkanskom nesrećom, a pitanje je da li ćemo ikada saznati šta će dobiti za lažno saosećanje sa ukrajinskim narodom i propagandu protiv Rusije.

Anđelina Džoli možda je najbolji primer kolektivnog Zapada, koji ovako glupim autogolovima  (kao što su rušenje spomenika, zabrana pisaca...) gura narode sveta u ruski zagrljaj.

Najnovije vesti pročitajte u našem blogu Ukrajina uživo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading